Andrew Tate povestește despre experiența din spatele gratiilor și vorbește despre rutina pe care o are. De când se află în arest, acesta își ține fanii la curent cu toate trăirile pe care le are în închisoarea din România.

Citește și: Andrew Tate a vorbit despre boala incurabilă pe care ar avea-o, după spusele oamenilor: „Voi supraviețui încă 5000 de ani”

Andrew Tate vorbește despre rutina din închisoare

Acesta a fost reținut sub acuzația de constituire de grup infracțional, iar de atunci cei doi milionari încearcă să convingă instanța că sunt nevinovați și să fie lăsați în libertate.
"Există un singur fel în care poți să supraviețuiești în închisoare: cu un autocontrol desăvârșit și cu disciplină.

În închisoare, plăcerile vieții sunt foarte mici: telefoanele și cafeaua fierbinte. Când te trezești, abia aștepți să pui mâna pe o cafea fierbinte și să dai telefoane.

Citește și: Instanța a respins cererea lui Andrew Tate de înlocuire a măsurii arestării preventive. Tristan Tate va afla decizia joi

Dar asta este o greșeală de amator. Plăcerile zilnice sunt limitate. Dacă le consumi de la prima oră, ești condamnat apoi la o zi mizerabilă."

, a scris Andrew Tate pe Twitter.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

S-a speculat că Andrew Tate ar avea cancer.


”Eu nu am cancer. Plămânii mei conțin exact 0 daune cauzate de fumat. De fapt, Am o capacitate pulmonară de 8 litri și semnele vitale ale unui sportiv olimpic Nu am decât o cicatrice pe plămânul meu de la o bătălie veche. Adevărații războinici sunt marcați atât în ​​interior, cât și în exterior. Am avut un control regulat organizat în pre-detenție, în Dubai. Medicii erau extrem de interesați de cicatricea de pe plămânul meu. Ei nu înțeleg cum supraviețuiesc fără tratament. Ei nu cunosc secretele lui Wudan. Dar această bătălie a trecut de mult.”, a scris acesta pe Twitter în urmă cu ceva timp.

Citește și: Andrew Tate a vorbit despre boala incurabilă pe care ar avea-o, după spusele oamenilor: „Voi supraviețui încă 5000 de ani”

Andrew Tate a vorbit despre boala incurabilă pe care ar avea-o, după spusele oamenilor: „Voi supraviețui încă 5000 de ani”

Andrew Tate a oferit informații în legătură cu zvonurile cum că ar avea o boală incurabilă. Ce a transmis Andrew Tate pe Twitter. 

Medicii lui  Andrew Tate  din România, dar și din Dubai, ar fi menționat în documentele medicale că bărbatul ar avea o leziune pe plămânul drept superor, descrisă ca fiind o „afecțiune gravă de sănătate”.

Citește și:  Ultimele informații din dosarul fraților Tate: mâna dreaptă a milionarilor ar fi accesat bazele de date ale Ministerului de Interne

 

 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si