Andronescu, după demitere: Nu era intenţia mea de a o acuza pe Alexandra sau pe părinţii ei

Ecaterina Andronescu a declarat, vineri, că nu a avut intenţia de a o acuza pe Alexandra sau pe părinţii ei când a spus că a „învăţat de acasă să nu se urce cu străini în maşină”. Fostul ministru al Educaţiei a precizat că a propus o campanie în şcoli pentru a-i învăţa pe copii să se ferească de răufăcători. Andronescu a afirmat că nu a fost contactată de Viorica Dăncilă pentru a fi informată despre demitere sau pentru a i se cere explicaţii.

Author: R.B. vineri 02 august 2019 , 14:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ecaterina Andronescu a declarat, vineri, la Digi 24, că nu a căutat-o Viorica Dăncilă.

”Intenţia mea era de a spune, ceea ce am şi spus de fapt, că, dacă părinţii nu le spun, noi, la şcoală, avem obligaţia să îi ajutăm pe copii să înţeleagă să se ferească de răufăcători.

Acesta era mesajul meu, din toamnă să generăm o campanie în şcoli să îi ferim de răufăcători.(...) nu asta era intenţia mea de a o acuza cumva pe Alexandra sau pe părinţii ei. Niciun moment nu am gândit aşa şi nici nu am cum să gândesc aşa”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Citeste si: Gheorghe Dincă ar fi recunoscut, în sfârșit, totul! Unde spune că a ascuns cadavrele Luizei și Alexandrei

Aceasta a precizat că s-ar fi aşteptat să i se ceară explicaţii.

”Eu am explicat ce am vrut să zic, dacă s-a înţeles aşa îmi pare rău.

Nu pot decât să zic că îmi pare rău.(...) Dacă premierul a luat o decizie nu am ce să mai fac”, a mai spus Andronescu.

Citeste si: Gheorghe Dincă nu va mai fi supus testului poligraf

Viorica Dăncilă a demis-o pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei. ”Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcţia de Ministru al Educaţiei pentru declaraţiile profund greşite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate”, a anunţat premierul pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Gheorghe Dincă le-ar fi spus procurorilor că a ars-o pe Alexandra în ulei

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat, joi seară, într-o emisiune la Antena 3, că ea a „învăţat de acasă să nu se urce cu străini în maşină”, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani răpită şi sechestrată după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si