Livian de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba către Bianca: „Emisiunea pentru noi doi s-a terminat!”. Andy Adetu și Bianca un posibil cuplu?!

Livian de la „Puterea Dragostei” a încheiat orice fel de discuție cu Bianca Comănici. Concurentul susține că fosta lui iubită îi face ochii dulci lui Andy Adetu.

G.B., marți 07 aprilie 2020 , 17:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andy Adetu și Bianca. Oare acesta este sfârșitul? Livian de la „Puterea Dragostei” nu a mai rezistat și și-a ieșit din minți. Bărbatul afirmă că Bianca îl place pe Andy Adetu. „Nu încerca să mă pui pe mine în nu știu ce poziție, ca să fii tu bine. Două cuvinte, emisiunea pentru noi doi s-a terminat. Pentru gesturile de doi lei pe care le faci. Nu știu ce vrei să arăți în fața mea sau ce vrei să prezinți. Ți-ai dat cu firma în cap în două zile, cum nu ți-ai dat în opt luni.” a transmis Livian Pop.

Andy Adetu și Bianca. „Vrei să încheiem orice socoteală?” a replicat Bianca de la „Puterea Dragostei”.

Andy Adetu și Bianca

Livian de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba către Bianca: „Emisiunea pentru noi doi s-a terminat!”. Andy Adetu și Bianca un posibil cuplu?!

Andy Adetu și Bianca

Andy Adetu și Bianca. „Am încheiat deja, de ce nu vrei să înțelegi? Din clipa în care tu ai făcut de dimineață gesturile pe televizor...pentru mine e gata. Orice urmă de speranță, orice. Ai fost curioasă de postarea lui fratele lui Sergio. Azi cu Andy. Nu știu ce vrei să faci. Gata!”a menționat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Andy Adetu și Bianca

Andy Adetu și Bianca. Bărbatul i-a transmis Biancăi că la el nu merge ca la oricine și a transmis că ea s-a jucat cu inima lui, nu cu mintea. Andreea Oprică a intervenit și a spus că s-a plictisit de relația expusă dintre Bianca și Livian: „Ce-i cui asta Livian? Ori cu ea ori fără ea!”.

Andy Adetu și Bianca. Citeste si: Dovada că Ella de la Puterea Dragostei și Jador se iubesc

Andy Adetu și Bianca

Andy Adetu și Bianca. Bianca Comănici a continuat să-i facă ochi dulci lui Andy Adetu spunându-i că este perfect. Andy i-a spus brunetei că este o fată frumoasă. „Vezi că poate vin la tine! De ce m-ai chemat ieri la tine, Andy? Ce-ai vrut să vorbim?” afirmă Bianca.

Andy Adetu și Bianca. Andy Adetu a spus că el nu a chemat-o pe Bianca, ci doar concurenta și-a imaginat asta.

Andy Adetu și Bianca. Citeste si: Nelson Mondialu, în genunchi în plină pandemie de coronavirus: ”Ai grijă de noi, Doamne!”

Andy Adetu și Bianca. Livian de la „Puterea Dragostei” i-a transmis lui Sergio că s-ar bucura ca el și Bianca să formeze un cuplu.

Andy Adetu și Bianca

Andy Adetu și Bianca. Citeste si: Imagini incredibile cu Bianca de la „Puterea Dragostei”. Vezi cum arăta concurenta cu ani în urmă

Andy Adetu și Bianca. Livian de la „Puterea Dragostei” a format un cuplu cu Bianca Comănici mai bine de șapte luni.

Andy Adetu și Bianca. Citeste si: Bianca Comănici a dat cărțile pe față: „A fost totul un teatru!”. Cum a reacționat Livian

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si