Ella de la Puterea Dragostei cere ajutorul fanilor ei în lacrimi: "Vă rog din toată inima mea!"

Într-o postare pe Instagram, Ella de la Puterea Dragostei cere ajutorul fanilor ei.

K.B., luni 06 aprilie 2020 , 15:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ella de la Puterea Dragostei se află în Istanbul și urmează să intre din nou în casa Puterea Dragostei. Între timp a primit vești proaste de acasă. Unchiul ei are probleme de sănătate și este posibil să fie infectat cu cronavirus.
În lacrimi i-a rugat pe urmăritorii ei să o ajute: "Hei dragii mei, dacă cineva este medic de boli infecțioase din Botoșani și lucrează la spitalele din Botoșani, vă rog scrieți-mi în privat! AM nevoie de un contact! Urgent! Vă pup și vă sunt profund recunoascătoare!".

Citeste si: Ea este noua concurentă din casa „Puterea Dragostei”. Vezi secretul pe care-l ascunde Ramona Modoi

”Mi-a dat mesaj acum vară-mea, mi-a spus că unchiul meu a ajuns la Infecțioase. Înainte să ajungă acolo, a început să delireze. Doamne, aveți grijă de voi, nu e de glumit cu epidemia asta de coronavirus”, a spus Ella, care acum se află în Istanbul.

Ella urmează să apaă in nou în emisiune. Ea a stat în izolare 14 zile din cauza epidemiei de coronavirus. Într-un lve făcut pe Youtube, frumoasa brunetă i-a anunțat pe fanii ei că o pot vedea cel mai probabil în două săptămâni din nou în emisiune.

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” și Florin Salam. Ce ascunde concurenta emisiunii de la Kanal D?

Atunci când a plecat din țară, Ella era îngrijorată și de starea de sănătate a mamei sale. Mama ei nu se simte prea bine. ”Mama mea este bolnăvioară, iar sufletul meu este la ea. O iubesc nespus și tot timpul numai la dânsa îmi este gândul! Înainte de a alege să merg iar la emisiune, am fost acasă, m-am dus să o văd și să mai vorbim, așa cum am făcut dintotdeauna. Ea îmi este cel mai bun prieten și sfătuitor. Mi-a fost greu să o privesc și să nu pot face nimic să o vindec. Acum, are niste stări de rău, dar nu se poate duce la spitale. România, ca și alte țări, se confruntă cu această pandemie de coronavirus și oamenii nu mai sunt primiți la clinici decât în situații foarte grave”, a povestit Ella de la Puterea Dragostei pentru WOWbiz.ro

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si