Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca un job de model intr-un studio de videochat te poate duce cu adevarat cu un pas mai aproape de independenta financiara. Veniturile din domeniu sunt cu adevarat exorbitante. Un model de videochat incepator poate castiga cu lejeritate un venit minim de 1000 de dolari pe luna, iar, in functie de performantele sale, acesta poate creste substantial.

Cercetarile de piata arata ca un model de videochat cu experienta si cu o vechime de peste 5 ani in domeniu poate ajunge si la incasari de 12.000

de dolari pe luna. Un chestionar desfasurat de BBC in Romania arata ca unele modele de videochat ajung sa incaseze peste 200 de dolari pe zi. Astfel, la o medie de 40 de ore lucrate pe saptamana, un model experimentat ar putea incasa 4000 dolari lunar, cu usurinta.  

Iar aceste sume uriase de bani vin de cele mai multe ori la pachet cu un program flexibil si cu o multime de alte beneficii. Unele dintre acestea sunt extrem de atractive pentru orice femeie. Spre exemplu, Ritzy Studio- un studio de videochat din Bucuresti- ofera tuturor modelelor acces gratuit la fitness & bodybuilding, cycling, aerobic, step, pilates, yoga sau zumba fitness. In plus, modelele se pot rasfata la piscina si sauna si pot urma programe de dansuri sau arte martiale.

De asemenea, pentru ca modelele sa aiba parte de un mediu de lucru cat mai placut, reprezentantii studioului le ofera acestora acces la un snack & fresh bar, exact in camera in care lucreaza.

Modelele Ritzy Studio pot face comanda pentru o cafea, o limonada, un fresh sau o gustare/ desert prin intermediul unei aplicatii interne, iar in cateva minute acestea le sunt livrate in camera.

Iti doresti si tu toate aceste beneficii, alaturi de un program flexibil si posibilitatea de a castiga 5000$ lunar sau chiar mai mult?

La momentul actual, videochatul este singurul domeniu de activitate care iti poate oferi astfel de oportunitati!

Ce este videochatul si ce presupune un job in acest domeniu?

 

Multa lume percepe videochatul ca fiind ceva ilegal. Modelele de videochat sunt privite de unii oameni ca avand o meserie imorala, fiind lipsite de valori. Insa aceasta modalitate de raportare la videochat este total gresita.

Videochatul este definit, din punct de vedere tehnic, ca fiind "un serviciu web care permite utilizatorilor de internet sa comunice intre ei si in regim video(+ audio) pe langa modul de conversatie clasica (text)."

Videochatul este 100% LEGAL in Romania, el fiind reglementat prin Legea 196/2003- revizuita si completata de Legea 496/2004.

In plus, trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de videochat. Si fiecare categorie in parte necesita anumite aptitudini. Iar acestea nu fac referire doar la aspectul fizic sau la sexualitate. NU orice tip de videochat se rezuma la show-uri erotice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De exemplu, in cadrul Ritzy Studio, studioul despre care discutam mai sus, se promoveaza un tip de videochat in care sexualitatea nu primeaza, ci este inlocuita de senzualitate, de capacitatea modelului de a seduce prin comunicare si prin charisma.

Acest tip de videochat poarta numele de videochat glamour, el fiind un mix intre videochatul adult (cel despre care stie toata lumea- cel in care nuditatea este pe prim plan) si videochatul non- adult (acolo unde nuditatea este COMPLET INTERZISA).

In cazul videochatului glamour, care sunt aptitudinile de care ai nevoie pentru a te angaja ca model?

Pentru a putea aplica la angajari videochat ca model in cadrul unui studio de videochat glamour, fetele ar trebui sa fie inzestrate, in primul rand, cu abilitati de comunicare si de socializare. Trebuie sa aiba insa si un nivel de limba engleza avansat- pentru a putea discuta si comunica despre orice subiect de interes cu utilizatorii. In plus, au nevoie de un aspect placut si de un fizic ingrijit. Asta deoarece in categoria de videochat glamour modelele trebuie sa apeleze si la fizic in interactiunea cu utilizatorii.

Videochatul glamour presupune si o parte erotica a showului, acel moment cand modelul ajunge sa renunte la haine. Este adevarat ca acesta se plaseaza in plan secund, mai importanta fiind interactiunea si comunicarea, insa el nu poate lipsi.

Intr-un show de videochat din categoria glamour, trebuie sa inviti utilizatorul sa te cunoasca mai bine, sa discuti cu el, sa-l faci sa ramana alaturi de tine si in cele din urma, spre final de show, sa ii oferi ca premiu momentul in care te poate vedea nud. Renuntarea la haine in cadrul unui show de videochat glamour este punctul culminant.

Asadar, cand discutam despre videochat glamour, fizicul este si el important, insa nu reprezinta o bariera in calea unei cariere in acest domeniu. Iar acest lucru este cu atat mai evident in categoria de videochat non-adult.

Ce este mai exact videochatul non-adult? Ce anume presupune acesta si de ce este NUDITATEA INTERZISA in aceasta categorie?

Videochatul non-adult este varianta soft-core a acestui domeniu. Este videochatul in care modelul din fata camerei reprezinta mai degraba un "prieten virtual", un suport moral si psihic pentru utilizatori.  Este categoria de videochat unde NU VEI VEDEA VREODATA modele dezbracate. Asta deoarece aici accentul se pune pe comunicare, pe interactiunea umana.

In cadrul acestui tip de videochat, modelele au nevoie de EMPATIE si de o capacitate de comunicare nativa pentru a reusi. Ele vor fi puse in situatia de a impartasi povesti de viata cu utilizatorii. Acestia le vor povesti mici secrete din viata personala sau poate chiar vor cere sfaturi modelului despre rezolvarea unor probleme din familie sau de la job.

Un model de videochat non-adult este" prietenul care va fi mereu acolo", langa utilizator, atunci cand acesta are nevoie. Reprezentantii Ritzy Studio spun ca intre modelele din aceasta categorie si utilizatori se creeaza o relatie speciala, de prietenie virtuala. Iar un model care reuseste sa atraga si sa fidelizeze un utilizator, prin caracter, prin simpatie si prin seductie, este modelul care se va bucura de cel mai mare succes in bransa. Si, bineinteles, de cele mai mari venituri.

Asadar, videochatul nu presupune nici pe departe doar ideea conform careia:  "ma voi dezbraca in fata camerei si voi castiga sume uriase de bani peste noapte".

Este adevarat ca in categoria de videochat adult (promovata atat de intens in Romania), fizicul este cel mai important, deoarece un model de videochat adult mizeaza strict pe sexualitate, pe fantezii si jocuri sexuale pentru a-si seduce utilizatorii.  Insa, iata ca exista si alte categorii de videochat spre care se pot orienta fetele care doresc sa se angajeze in domeniu, fara a avea neaparat nevoie de un fizic perfect.

Reprezentantii studiourilor spun ca apreciaza mult mai mult dorinta si determinarea persoanelor care vor sa se angajeze. In videochat ai nevoie in primul rand de ambitie, de determinare si de un set de abilitati foarte bine dezvoltate:

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

- comunicarea si capacitatea de a socializa

- puterea de convingere, persuasiunea

- capacitatea de a seduce prin zambet, prin modul tau de a fi

- un caracter de fier si o vointa de neclintit

- un nivel de limba engleza avansat (cel putin in categoriile de videochat non-adult si glamour)

- un aspect ingrijit, o aparenta placuta si (daca lucrezi in categoria de videochat adult) un fizic de invidiat.

Asadar, iti doresti sa afli mai multe detalii despre acest domeniu sau esti deja in cautarea unui job in videochat?

Ritzy Studio continua sa se extinda si angajeaza atat modele cat si traineri specializati si admini. Ii poti contacta pentru mai multe detalii la numarul de telefon: 0749. 374.899, pe email: [email protected] sau pe site-ul: www.ritzy.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si