Angajat al Penitenciarului Jilava, confirmat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, el fiind testat după ce a avut o stare febrilă.

M.A., marți 21 aprilie 2020 , 18:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Poliţistul de penitenciare se afla acasă din 13 aprilie, iar în timpul serviciului a purtat echipament de protecţie.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţă că, marţi, un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

"Poliţistul de penitenciare a purtat, în executarea serviciului, echipament de protecţie (mască, mănuşi) şi nu a intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte. Testarea specifică a survenit ca urmare a prezentării unei stări febrile, simptomatologia indicată nemanifestându-se în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu", arată ANP.

Citeste si: Numărul persoanelor confirmate cu coronavirus la fabrica de produse medicale din judeţul Sibiu a ajuns la 22

În conformitate cu metodologia de intervenţie la nivel intern, a fost informată Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi, în prezent, se identifică posibilii contacţi ai angajatului.

Citeste si: Alexandru Rafila: Fără concerte și activități cu public mare în 2020

Poliţistul de penitenciare se afla la domiciliu, conform planificării, din 13 aprilie.

Citeste si: Numărul cazurilor noi de coronavirus a scăzut în săptămâna 13 - 19 aprilie comparativ cu precedenta

"Precizăm că, până la acest moment, nu se înregistrează nicio altă confirmare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Bucureşti-Jilava", mai arată ANP:


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Petre Roman, adevarul dupa 14 ani de la divortul de Mioara Roman! "Ati... Petre Roman, adevarul dupa 14 ani de la divortul de Mioara Roman! "Ati divortat pentru Silvia Chifiriuc?" Politicianul, invitat la "40 de intrebari cu Denise Rifai"
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si