Angajatii unei firme de paza din Bucuresti nu si-au mai primit salariile de luni de zile

Satui si disperati în acelasi timp ca nu si-au mai primit salariile de luni, zeci de angajati ai unei firme de paza din capitala s-au hotarat sa ceara socoteala patronului.

V.P., luni 31 iulie 2017 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Zeci salariati ai unei dintre cele mai mari firme de paza din Bucuresti au ajuns datori vanduti la banci si apropiati. Nu si-au mai primit salariile de luni intregi.

- Sclavie in Bucuresti. Am ajuns sa ne rugam sa  ne dea salariile, dreptul nostrum.  Din ce v-ati intretinut in ultima perioada? Numai eu stiu. M-am dus si am curatat morminte! Am ajuns la disperare!

Disperarea i-a adunat pe toti in fata sediului societatii.  
- Noi ne-am depus demisiile, pe articolul 81, punctual 8 unde spune clar- neplata salariului  si a drepturilor banesti duce la demisia fara preaviz. Cate demisii s-au depus pana acum? Vreo 10.

Oamenii se plang ca stateau cu zilele peste program, in speranta ca isi vor primi macar banii pentru ziua de munca normala. Nu s-a intamplat. Mai mult, ar fi adus si bani de acasa.

- Ce salariu aveti dumneavoastra? Suntem platiti la 168 de ore si facem 240 de ore. Ce salatiu? 1065 de lei.  

-Ne-a oprit 100 de lei pentru uzura echipamentului. Mie mi-a oprit 250 de lei ca mi-au spus sa fac cursuri de pentru asta. S-a vorbit pe telefonul de serviciu un pic mai mult,  ne-a penalizat cu 100 de lei.

Oamenii sunt hotarati sa isi ceara in instanta drepturile dar si daune materiale pentru lunile in care si-au facut datorii.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si