Cu trei zile inainte de startul festivalului Neversea, directorul OPC a inchis o terasa aflata chiar langa scenele de concert. A pus lacat pe pravalie pentru ca turistii si-ar fi pus sanatatea in pericol daca mancau acolo. Aseara, insa, comisarul-sef a primit o veste care l-a facut sa-si puna mainile in cap.

Horia Constantinescu, director OPC Constanta: „Am aflat ca una dintre locatii este totusi deschisa si continua sa vanda contrar dispozitiilor dictate de noi. A aparut seful de obiectiv care a spus ca trebuie sa fac rost de bratara”.

Asa ca.... Horia Constantinescu se urca in masina si porneste la fata locului ca sa vada daca terasa groazei este, intr-adevar, deschisa in mod ilegal.

„Pe un ton glumet mi s-a recomanadat sa ma duc sa ma joc cu legitimatia in alta parte”, spune acesta.

Seful de la Protectia Consumatorului avea legitimatia la el, dar nu stia ca ea nu face doi lei daca nu isi ia si o bratara de acces.

Agentul de paza, insa, ar fi inteles ordinul dupa bunul plac... Edy Chereji, reprezentant Neversea: „Sa permiti accesul in orice punct organelor de control”.

Zeci de minute, seful comisarilor s-a certat cu agentii de paza si le-a explicat ca nu vine sa-l vada pe Tiesto. Insa, acestia l-au lasat sa inteleaga ca, fara bratara, pe acolo nu trece nici Donald Trump.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Insa, cand Horia Constantinescu le-a cerut agentilor de paza sa se  legitimeze.... toti au ridicat din umeri. AGENTII NU SE LASA!

A doua zi, comisarii s-au intors sa faca in sfarsit controlul.

Abia dupa interventia jandarmilor, inspectorii au putut sa demareze ancheta din bucatarie: „ I-am explicat ca nu venim de placere, si ca venim la service si ne-a spus ca nu avem bratara”.

 

MUSTELE, ANGAJATE IN BUCATARIE!

In cele din urma, incepe controlul. Acum sa va tineti!

Horia Constantinescu, director OPC Constanta: „Noi am gasit si muste in bucatarie spre exemplu. Mustele sunt cele de dimineata, probabil erau la inviorare, iar carnea era cea de aseara”.

Ca sa intelegeti, mii de turisti din Romania si din alte zeci de tari au mancat in prima seara de Neversea de la acest acest restaurant.

Patronii acestei terase au primit dispozitie de la OPC sa-si inchida afacerea, dar au riscat totul numai pentru a face un profit in timpul festivalului.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Horia Constantinescu, director OPC Constanta:  „Tot ce am pus noi in saci era gatit de aseara. Ce am pozat aici este de noaptea mintii.”

PERICOL PENTRU ZECI DE MII DE TURISTI

Dupa eforturi titanice, terasa a fost, in sfarsit ,inchisa.... DIN NOU!

Daca va vine sa credeti, in prima noapte de Neversea a fost redeschis si un restaurant aflat in apropierea scenelor de festival, in care inspectorii au gasit gandaci cu cuibul facut in frigider.

Si aceasta unitate trebuia sa ramana inchisa, insa patronul nu a vrut sa auda de asa ceva.

Totul se intampla in conditiile in care organizatorii se asteapta ca 150 de spectatori sa ia parte, in cele 3 zile, la cel mai mare festival din tara noastra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si