Aceasta tendinta de crestere s-a manifestat inca din 2016, atunci cand, fata de 2015, numarul tichetelor cadou oferite a crescut cu 30%. "Aceasta dinamica pozitiva in randul companiilor care aleg sa-si surprinda colegele cu tichete cadou de 8 Martie – se explica, pe de o parte, prin evolutia generala a economiei si, pe de alta parte, prin stimulentele fiscale pentru tichetele cadou prevazute de noile masuri ale Codului Fiscal, aplicate din 2016", a declarat directorul general al Up Romania, Elena Pap, noteaza cei de la romaniatv.net.

Tichetele cadou pot fi acordate de orice companie, indiferent de marimea acesteia, chiar daca firma are doar un singur angajat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In 2016, aceste tichete acordate au avut o valoare de 150 de ron si de multe ori au fost oferite cu diferite ocazii cum ar fi: 8 Martie, 1 Iunie, Paste sau Craciun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si