Angela are 72 de ani si un sot cu 45 de ani mai tanar. "Varsta este doar un numar", spune pensionara indragostita pana peste cap

Diferenta de varsta dintre doua persoana nu reprezinta un obstacol in calea dragostei, asta sustine o pensionara in varsta de 72 de ani, indragostita pana peste cap de sotul sau, un barbat cu 45 de ani mai tanar decat ea.

A.S., joi 31 august 2017 , 09:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Angela este o pensionara britanica aflata la cel de-al treilea mariaj. Mama a trei copii, Angela nu a tinut cont ca noul sot este mult mai tanar chiar si decat cel mai mic dintre copiii ei, care are 45 de ani.

Femeia si cel de-al treilea sot, CJ, un nigerian in varsta de 27 de ani, s-au cunoscut pe internet. CJ i-a trimis o cerere de prietenie pe Facebook, Angela a acceptat-o, iar ce a urmat apoi a facut-o pe aceasta sa nu tina cont de nicio prejudecata.

Dupa trei luni de discutii pe Facebook, Angela a mers in Nigeria pentru a-si intalni personal iubitul cu care s-a si casatorit la scurt timp dupa ce a ajuns in Nigeria.
"CJ este cel mai atent barbat si orice femeie si-ar dori sa aiba un sot ca el", spune batrana care este devastata de faptul ca autoritatile britanice i-au respins acestuia cererea de viza si nu o poate insoti in Marea Britanie.

"Ma face sa ma simt cea mai frumoasa femeie din lume. Stiu, in sufletul meu, ca noi doi apartinem unul altuia si nu ne vom lasa pana cand nu vom putea trai impreuna ca sot si sotie. Nu ii vom lasa sa se desparta", a declarat Angela, potrivit The Sun.
Femeia a angajat un avocat si a cheltuit pana acum toate economiile sale in incercarea de a-si aduce sotul in Marea Britanie. 

Foto: HOTSPOT MEDIA

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si