Îndrăgita artistă îl credea mort pe cel de-al doilea doț, însă Sorin Movileanu a vorbit deschis despre căsătoria celor doi și despre infidelitățile soției sale.

Angela Similea a fost acuzată de infidelitate de fostul soț

 „ Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune.

Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a spus Sorin Movileanu, conform Redacţia.

Citește și: Irina Nicolae, dezvăluiri în premieră la Teo Show

Cei doi au împreună un băiat, iar artista i-a promis că-l va ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața băiatului, însă Sorin Movileanu susține că nu a fost așa.

Cum o caracterizează Sorin Movileanu pe Angela Similea

Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”,

a mai spus Sorin Movileanu.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Citește și: Teo Trandafir și Alexandra Ungureanu, momente inedite în studioul Radio Impuls, la "Bară la bară"

Instrumentistul a continuat șirul dezvăluirilor controversate și a desființat-o pe fosta soție.

Citește și: Florin Piersic împlinește 86 de ani. Cum s-a apucat „Margelatu” de actorie

„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu! Toţi cei cu care s-a culcat erau căsătoriţi. S-a culcat şi cu Forin Piersic, şi cu naşul nostru, Titus Munteanu, şi cu Marcel Dragomir!”, a mai dezvăluit Sorin Movileanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si