Celebrul cântăreț Mihai Constantinerscu a murit pe 20 octombrie 2019, la 73 de ani, iar familia a organizat, în week-end, la cimitir, o slujbă de pomenire și parastasul de un an. Au participat și mai mulți amici ai lui Constantinescu, printre care și Adrian Daminescu și soția acestuia, Daniela.

Mihai Constantinescu cimitir
Locul de veci al lui Mihai Constantinescu a fost acoperit cu flori

Aceasta din urmă a postat mai multe fotografii și a postat un mesaj emoționant. Ieri a avut loc slujba de comemorare si parastasul pentru Mihai Constantinescu.

A trecut deja un an de cand Mihai s-a intors in GRADINA TATALUI CERESC. Jur imprejurul locului de veci, acolo unde Mihai se odihneste, este un mic COLT DE RAI. Iubirea infinita a SIMONEI pentru MIHAI, durerea si dorul din sufletul ei, toate le regasesti privind locul unde Mihai doarme somnul de veci alaturi de parintii si sora sa. Ieri, uitandu-ma la Simona, am descoperit -a cata oara- sotia, sora, camaradul de drum pe care Mihai l-a divinizat si sunt sigura ca si de ACOLO, DE SUS o face si are si de ce.”, a scris Daniela Daminescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Amintirile lui Octavian Ursulescu: ”La Sanremo, Angela Similea a stat lângă...Maradona!”

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”

Citeste si: Mihai Constantinescu, motiv de ceartă între Angela Similea, Mirabela Dauer și Corina Chiriac? DEZVĂLUIRI

Mihai Constantinescu cimitir
Preotul a ținut o slujbă la locul de veci al lui Mihai Constantinescu

Preotul a ținut o prelegere emoționantă

„SIMONA este SIMBOLUL PUR al FEMEII ADEVARATE si FOARTE PUTERNICE (desi aparent fragila), reper si model de DEMNITATE si DARUIRE NECONDITIONATA, asa cum ii sade bine oricarei femei. CU siguranta MIHAI ne- lasat drept

mostenire IMENSA SA ZESTRE ARTISTICA dar ne-a daruit si compania si exemplul ,,BIJUTERIEI SUFLETULUI SAU-SIMONA,,, a continuat soția lui Adrian Daminescu.

„La sfarsitul slujbei, PREOTUL-apropiat al familiei Mihai si Simona Constantinescu- a tinut o scurta prelegere, EXCEPTIONALA, atat de EMOTIONANTA si PATRUNZATOARE pe care ar trebui sa o ascultam foarte des, sa incercam sa o aprofundam sa o intelegem si sa o si urmam.Ne-ar prinde bine TUTUROR. A fost o zi de sambata in care noi, toti cei prezenti am trait momente de liniste si incarcare spirituala si sunt sigura ca Mihai s-a bucurat si este multumit.”, a încheiat Daniela Daminescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si