Angela Similea, lovitură de teatru, după ce a anunţat că renunţă la moştenire! Cântăreaţa s-a răzgândit şi şi-a chemat cumnatul în instanţă | EXCLUSIV

Lovitură de teatru în cazul averii moştenite de Angela Similea de la Victor Surdu.

Author: Daniel Coltuc luni 29 octombrie 2018 , 08:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Angela Similea s-a răzgândit şi nu-i mai cedează cumnatului ei partea de avere moştenită de la Victor Surdu. Ea a introdus apel la decizia judecătorilor din luna mai, prin care o proprietate de la Iaşi i-ar fi revenit în totalitate cumnatului ei, Gabriel Surdu.

Situaţia este cu atât mai ciudată cu cât marea doamnă a muzicii uşoare româneşti a declarat în mai multe rânduri că nu are nici un fel de pretenţii de la proprietatea de la Iaşi pe care o moştenise de la soţul ei, Victor Surdu. 

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Este vorba despre 7.000 mp de teren şi o casă de 104 mp în satul Vişani, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, pe terenul fostei ferme 2 Peri.

Conform evaluărilor, valoarea terenului ar fi de 132.745 lei.

Proprietatea a aparţinut celor trei fraţi Surdu: Gabriel, Victor şi Cristian. Aici, Gabriel Surdu ar vrea să ridice un cartier de vile însă pentru asta are nevoie şi de partea lui Victor, care i-a revenit de drept urmaşilor acestuia: Angela Similea şi cele două fete: Monica Ştefania şi Afrodita Victoriţa. Cele trei femei nu au avut, iniţial, nici o pretenţie la această proprietate şi nici nu au solicitat plata unei sulte (sumă de bani dată în compensaţie) de la Gabriel Surdu.

Angela, acum 2 ani: ”Nu doresc să obţin vreun câştig”

“Pe fondul cauzei arăt că nu doresc să obţin vreun câştig în legătură cu obiectul dosarului, nu mă voi prezenta la proces şi implicit la interogatoriu, întrucât nu am nicio calitate şi niciun interes faţă de împărţirea/ieşirea din indiviziune asupra imobilului compus din casă şi anexe şi 0,70 ha teren din sat Vişan, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, proprietate a celor trei fraţi, Surdu Gabriel Mihai, Surdu Cristian Mircea şi fostul meu soţ, Surdu Soreanu Raul Victor”, se arată în întâmpinarea depusă la dosarul cauzei în 2016 de către Angela Similea. Până la urmă, în mai 2018, judecătorii au constatat că Gabriel Surdu poate deveni unicul proprietar pe terenul respectiv.

Recent, Angela Similea a schimbat la 180 de grade şi a cerut apel la Tribunalul Iaşi, surprinzând practic pe toată lumea. Inexplicabil, în condiţiile în care Angela a declarat că pentru ea acel teren nu există, atunci când a fost chestionată de jurnaliştii din Iaşi.  Acolo e meritul lui Gabi, el s-a zbătut să-l obţină de la IAS, el intenţionează să dezvolte acolo nişte locuinţe şi, din câte mi-a spus, să reabiliteze casa părintească. Eu nu am nicio pretenţie la acel teren ”, a spus Angela pentru ziarulevenimentul.ro în 2016. La fel de interesant este că Angela este singura care a cerut rejudecarea procesului, ea nefiind până acum sprijinită în demersul său de către fiicele lui Victor Surdu.

Citeste si: „Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc?” Îndrăgita artistă, pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă! Cine este, de fapt, iubitul Savetei Bogdan- kfetele.ro

Citeste si: Lino Golden, lovitură dură pentru Alex Velea! Cântărețul și-a acoperit tatuajul cu cel care l-a lansat în muzică- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si