Angela Similea, lovitură de teatru, după ce a anunţat că renunţă la moştenire! Cântăreaţa s-a răzgândit şi şi-a chemat cumnatul în instanţă | EXCLUSIV

Lovitură de teatru în cazul averii moştenite de Angela Similea de la Victor Surdu.

Author: Daniel Coltuc luni 29 octombrie 2018 , 08:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Angela Similea s-a răzgândit şi nu-i mai cedează cumnatului ei partea de avere moştenită de la Victor Surdu. Ea a introdus apel la decizia judecătorilor din luna mai, prin care o proprietate de la Iaşi i-ar fi revenit în totalitate cumnatului ei, Gabriel Surdu.

Situaţia este cu atât mai ciudată cu cât marea doamnă a muzicii uşoare româneşti a declarat în mai multe rânduri că nu are nici un fel de pretenţii de la proprietatea de la Iaşi pe care o moştenise de la soţul ei, Victor Surdu. 

Este vorba despre 7.000 mp de teren şi o casă de 104 mp în satul Vişani, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, pe terenul fostei ferme 2 Peri. Conform evaluărilor, valoarea terenului ar fi de 132.745 lei.

Proprietatea a aparţinut celor trei fraţi Surdu: Gabriel, Victor şi Cristian. Aici, Gabriel Surdu ar vrea să ridice un cartier de vile însă pentru asta are nevoie şi de partea lui Victor, care i-a revenit de drept urmaşilor acestuia: Angela Similea şi cele două fete: Monica Ştefania şi Afrodita Victoriţa. Cele trei femei nu au avut, iniţial, nici o pretenţie la această proprietate şi nici nu au solicitat plata unei sulte (sumă de bani dată în compensaţie) de la Gabriel Surdu.

Angela, acum 2 ani: ”Nu doresc să obţin vreun câştig”

“Pe fondul cauzei arăt că nu doresc să obţin vreun câştig în legătură cu obiectul dosarului, nu mă voi prezenta la proces şi implicit la interogatoriu, întrucât nu am nicio calitate şi niciun interes faţă de împărţirea/ieşirea din indiviziune asupra imobilului compus din casă şi anexe şi

0,70 ha teren din sat Vişan, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, proprietate a celor trei fraţi, Surdu Gabriel Mihai, Surdu Cristian Mircea şi fostul meu soţ, Surdu Soreanu Raul Victor”, se arată în întâmpinarea depusă la dosarul cauzei în 2016 de către Angela Similea. Până la urmă, în mai 2018, judecătorii au constatat că Gabriel Surdu poate deveni unicul proprietar pe terenul respectiv.

Recent, Angela Similea a schimbat la 180 de grade şi a cerut apel la Tribunalul Iaşi, surprinzând practic pe toată lumea.

Inexplicabil, în condiţiile în care Angela a declarat că pentru ea acel teren nu există, atunci când a fost chestionată de jurnaliştii din Iaşi.  Acolo e meritul lui Gabi, el s-a zbătut să-l obţină de la IAS, el intenţionează să dezvolte acolo nişte locuinţe şi, din câte mi-a spus, să reabiliteze casa părintească. Eu nu am nicio pretenţie la acel teren ”, a spus Angela pentru ziarulevenimentul.ro în 2016.
La fel de interesant este că Angela este singura care a cerut rejudecarea procesului, ea nefiind până acum sprijinită în demersul său de către fiicele lui Victor Surdu.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
spotmedia.ro
Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea... Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea oamenilor și raportarea deceselor
spotmedia.ro
ERATĂ: Grecia e posibil să fie, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu. Copiii nu... ERATĂ: Grecia e posibil să fie, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu. Copiii nu intră în carantină la întoarcerea în țară Interviu cu Alexandru Rafila
b1.ro
A cumpărat un pepene verde. A ajuns acasă, l-a despicat şi a trăit un şoc: ce a găsit... A cumpărat un pepene verde. A ajuns acasă, l-a despicat şi a trăit un şoc: ce a găsit în interior a speriat-o!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
infoactual.ro
Anul în care o nouă boală va lovi planeta. Profeții Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni... Anul în care o nouă boală va lovi planeta. Profeții Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si