Angela Similea, surclasata de Corina Chiriac la castigurile din muzica! Corina a incasat de 50 de ori mai multi bani decat Angela!

Angela Similea si Corina Chiriac sunt considerate cele mai mari cantarete ale muzicii romanesti de dinainte de 1989.

Matei Vaihan, sâmbătă 09 decembrie 2017 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Angela Similea si Corina Chiriac fac parte din aceeasi generatie de artisti, cele doua fiind socotite cele mai valoroase si influente cantarete ale perioadei de dinainte de 1989, cand erau vedete ale televiziunii nationale, dar si ale festivalurilor si altor spectacole. Dupa Revolutie, Angela si Corina nu au mai avut acelasi succes, insa in ultimii ani cantecele lor au revenit in prim-plan, melodiile lor fiind difuzate la televiziune, dar si la posturile de radio.

O lista intocmita de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania – Asociatia pentru Drepturi de Autor, cu repartizarea castigurilor incasate din melodiile difuzate la radio si tv, valabila pentru lunile septembrie si octombrie din 2011, arata, insa, o diferenta uriasa intre cele doua mari cantarete. Pentru acea perioada, Corina Chiriac a incasat 2.032.66 de lei, in timp ce Angela Similea  a primit doar 41.81 de lei, cu 50 de ori mai putin decat colega ei de generatie. O explicatie ar fi aceea ca, spre deosebire de Similea, Chiriac este o prezenta constanta la televizor, fiind si realizatoare a unei emisiuni de divertisment, piesele sale fiind difuzate frecvent. In schimb, Similea apare rar la televizor, iar concertele sale sunt mult mai putine decat ale Corinei.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si