Anghel Iordanescu s-a enervat la conferinta de presa dinainte de meciul cu Elvetia: "Sunteti un mare mincinos! Mai bine ramaneati acasa"

Selectionerul Anghel Iordanescu a rabufnit in timpul conferintei de presa de la Campionatul European, inainte de meciul cu Elvetia.

miercuri 15 iunie 2016 , 10:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anghel Iordanescu a avut o iesire necontrolata la adresa unui jurnalist de la Gazeta Sporturilor, Justin Gafiuc, care a scris doua articole ce l-au scos din sarite pe antrenor. Este vorba despre articolele despre faptul ca Iordanescu n-ar mai fi lucid si ca s-ar comporta urat cu secunzii săi si despre faptul ca Denis Alibec ar fi fumat in pauza jocului cu Franta.

"În primul rând, sunteţi un mare mincinos! Alte amănunte vă dau între patru ochi. Atomsfera e foarte bună. Nu e vorba că i-aş lua apărarea lui Alibec. Niciunul dintre secunzi nu mi-a spus că Alibec ar fi fost la cabine sau că ar fi fumat. Dezinformaţi presa şi opinia publică din România. Sunteţi un ziarist care, din punctul meu de vedere, era mai bine dacă rămâneaţi acasă
", a spus antrenorul.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si