Animale chinuite pe contracte de sute de mii de lei. E dezastru la Adapostul Ovidiu. Inspectorii antifrauda parca inchid ochii la aceste infractiuni

Animale chinuite pe contracte de sute de mii de lei. Firma privata care detine Adapostul Ovidiu este autorizata de DSVSA Constanta si platita din banii cetatenilor pentru asa-zise "servicii de ecarisaj" chiar daca legea nu permite acest lucru. Mai mult, inspectorii antifrauda par sa faca nevazute toate aspectele incriminatoare. Urmeaza rubrica Salvam Suflete.

Author: A.L. luni 18 septembrie 2017 , 20:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ati vazut in episoadele trecute ororile din adapostul Ovidiu. Animalele in suferinta si atitudinea incalificabila a celor platiti sa le ingrijeasca. Si chiar mai mult de atat: tocmai cei care ar trebui sa opreasca aceste cruzimi parca incearca sa le faca nevazute. In spate sunt niste contracte pe bani grei, bani care vin de la bugetul public al primariilor.

Adica din banii dumneavoastra!

In ziua in care au fost facute reclamatiile si criminalistii au ajuns la fata locului, inspectorul DSVSA Constanta nu au facut nicio nota de constatare referitoare la conditiile neconforme din adapost! Abia dupa doua zile s-a intocmit un proces verbal in care au fost omise majoritatea aspectelor incriminatorii. In timp ce ancheta este in derulare noi ne intrebam: nu cumva asta inseamna fals intelectual si favorizarea faptuitorului, stimate autoritati publice?

"Politistii constanteni efectueaza o ancheta sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere a animalelor fara drept urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate acele masuri legale ce se impun"

La fel de multe semne de intrebare ne punem si cu privire la prelevarea probelor ce fac obiectul dosarului penal deschis la IPJ Constanta. Mai intai au...intervenit ingrijitorii. De fata cu politistii asistentul incearca sa mute cadavrul cu riscul unui dosar penal.

Vezi materialul video mai jos: 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si