ANM a făcut actualizarea! Cum va fi vremea de Paşte şi de 1 Mai: s-a schimbat total prognoza

Noi estimări meteorologice au fost făcute de către specialiști. La ce să ne așteptăm de Paște și 1 mai.

C.D., duminică 21 aprilie 2019 , 11:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Estimările meteorologice sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

Potrivit estimărilor meteorologilor, de Paște, veștile nu sunt tocmai bune. Din fericire, lucrurile se schimbă până pe 1 mai.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane.

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 22-28 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămâna minunată pentru Lei. Vărsătorii își încarcă bateriile

Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile sud-estice, dar și ușor mai ridicate în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 29.04.2019 – 06.05.2019

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână. Excepție vor face regiunile din sud-estul țării unde valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile sudice și sud-estice.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si