Anul 2023 în Zodiacul Chinezesc. Anul 2023 aduce foarte multe lucruri favorabile pentru nativi. Fiecare zodie va avea parte de satisfacție pe plan financiar, iar altele pe plan amoros sau profesional. Zodiile trebuie să fie atente la sfaturile astrelor pentru a avea parte de noroc.

Iată ce rezervă astrele pentru anul 2023!

Șobolan

Nativii zodiei vor avea parte de un an prosper.

Pe partea financiară nu veți avea deloc probleme, din contră este posibil să primiți o mărire de salariu la locul de muncă. Nu veți avea probleme nici în carieră, ați muncit mult și vă sunt recunoscute meritele. Trebuie să fiți atenți la sănătate anul acesta. 

Bivol

În anul ce urmează, bivolii vor fi un model pentru persoanele din jurul lor.

Citește și: Lună Nouă pe 24 noiembrie 2022: Zodiile care sunt date peste cap de acest fenomen astrologic

Aceștia sunt determinați să ducă la bun sfârșit și să își mențină poziția de lideri. Pentru bivoli se anunță un an cu noroc.

Tigru

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

Tigrii vor avea un an destul de dificil. Aceștia vor avea parte mai mult de dezamăgiri, atât pe plan sentimental, dar și profesional.  Conștientizați faptul că oamenii din jurul vostru nu sunt ceea ce par, motiv pentru care vreți să stați singur.

Iepure

Anul acesta este anul iepurilor. Acest lucru va fi foarte vizibil. Iepurii se vor afla în centrul atenției și vor avea noroc pe plan financiar.

Multe oportunități bune vor fi în acest an. Sentimental, este posibil să aveți câteva probleme deoarece nu sunteți siguri pe așteptările de la persoana dragă.

Dragon

Dragonii vor avea și ei parte de un an foarte productiv.  

Citeste si: Lună Plină septembrie 2022: Schimbări majore pentru aceste zodii

Financiar vor avea multe câștiguri, însă mai multe dezamăgiri în plan personal. Mulți dintre prietenii voștri se pot transformă în dușmani. Partea bună este că aveți mereu familia aproape.

Anul 2023 în Zodiacul Chinezesc. Șarpe

Anul 2023 este un an prosper pentru voi. Veți avea parte de câștiguri financiare mari. Ați investit într-o afacere care a dat roade în sfârșit. Totul merge bine pe partea financiară și continuați să câștigați și mai mult în următoarele luni.
Având afacerea în creștere veți lua parte la multe evenimente unde veți cunoaște persoane care vă vor ajuta să vă dezvoltați mai mult.

Cal

Pentru Cai se anunță noi proiecte și situații noi. Aceștia sunt pregătiți să își asume noi responsabilități, atât la serviciu, cât și pe plan personal. Pe plan amoros, lucrurile vor sta foarte bine.

Oaie

Cariera este pe primul loc în acest an. Munciți mult să vă îndepliniți visul. Sunteți foarte ocupați, dar știți că tot acest efort va merita din plin. Aveți grijă de sănătatea voastră. Nu vă suprasolicitați și relaxați-vă din când în când. Nu vă faceți probleme și munciți pentru a avea succesul pe care îl meritați.

Maimuță

Maimuțele s-ar putea dovedi în 2023, din neatenție, prea agresive în relațiile de dragoste. În ceea ce privește banii și afacerile, Maimuțele s-ar putea să-și amintească de vremurile dificile. Nivelul general de sănătate în acest an se pare că va fi bun pentru Maimuțe, dar ar putea fi perturbat de grijile altor oameni.

Cocoș

Pentru nativii din zodia Cocoș, 2023 va fi un an plin de încercări pe plan emoțional și mental. Nu este exclus ca în acest an în viața sentimentală a Cocoșilor, să apară o poveste romantică deosebită.

Anul 2023 în Zodiacul Chinezesc. Câine

Norocul ți-l creezi cu mâinile tale în acest an. Trebuie să ai grijă în sfera banilor și a sănătății. Pe plan personal este indicat să faci mai mult sport. Viața amoroasă vine la pachet și cu câteva conflicte interne de data aceasta.

Mistreț

Norocul este posibil să îți surâdă în 2023. Ai o relație bună atât cu șefii, cât și cu subalternii. De asemenea, o mărire de salariu este adusă în discuție. Se anunță noi parteneriate, atît de plan profesional cât și personal.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscop de Crăciun 2022. Zodiile care au parte de o perioadă plină cu emoții și revederi cu persoanele importante din viața lor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si