Anunț Metrorex: Programul trenurilor de metrou va fi prelungit marţi, în seara meciului România-Norvegia

Metrorex anunță că programul trenurilor de metrou va fi prelungit marți pentru a sprijini publicul meciului România-Norvegia, ce va avea loc pe Arena Națională.

G.B., luni 14 octombrie 2019 , 15:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anunț Metrorex

„Ministerul Transporturilor şi Metrorex, alături de Federaţia Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Norvegiei, ce se va desfăşura pe Arena Naţională şi anunţă că marţi, 15 octombrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră.

 Programul trenurilor de metrou va fi prelungit marţi, în seara partidei România-Norvegia

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute. Partida de fotbal ce se va desfăşura în data de 15 octombrie 2019 este un eveniment de interes public şi de importanţă naţională pentru calificarea la EURO 2020”, se arată într-un comunicat.

Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45.

Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Norvegia (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională! Iată detaliile:

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Anunț Metrorex: Programul trenurilor de metrou va fi prelungit marţi, în seara partidei România-Norvegia

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari 3 însoțitori. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

Citeste si: Horoscop. Care este singura zodie perfectă


CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituției de învățământ, școlii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii și juniori trimite o adresă oficială, cu antet și semnată, la adresa [email protected] până pe 4 octombrie 2019, prin care să manifeste intenția copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR

După înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare și un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor și însoțitorilor. După verificarea acestor date, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori. Cu această ocazie, FRF va furniza și toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naționale și organizarea grupurilor pentru acces.

Citeste si: Fiica lui Gigi Becali, declarație după nuntă: "Nu vreau să ne mai comande tata și acum"

DETALII IMPORTANTE

Anunț Metrorex: Programul trenurilor de metrou va fi prelungit marţi, în seara partidei România-Norvegia

Toți participanții la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.

Citeste si: Când vine iarna. Meteorologii au emis o prognoză pentru următoarele două săptămâni. Vremea se schimbă radical

Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci și transportul lor de la stadion după finalul partidei aparține exclusiv însoțitorilor și unității care a încredințat responsabilitatea acestora.
Din păcate, data și ora de disputare a partidei nu au fost stabilite de FRF și nici nu pot fi modificate.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si