Mai multe trenuri suspendate din martie şi aprilie vor fi repuse în circulaţie de CFR Călători

CFR Călători anunţă că va repune în circulaţie, în perioada următoare, mai multe trenuri suspendate în contextul pandemiei de coronavirus. De miercuri, biletele de tren pot fi cumpărate cu anticipaţie de 20 de zile, faţă de zece zile cât era până acum.

Author: G.B. miercuri 03 iunie 2020 , 21:45

anunț trenuri cfr călători
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit CFR Călători, continuă procesul de repunere în circulaţie a trenurilor a căror circulaţie a fost temporar suspendată începând cu lunile martie şi aprilie, în corelaţie cu măsurile de prevenire şi control a virusului SARS-CoV-2, emise de autorităţi.

Astfel, din 9 iunie vor fi repuse în circulaţie trenurile IR 144 Cluj-Napoca- Oradea, IR 143 Oradea- Cluj-Napoca, IR 1657 Bucureşti Nord- Bacău, IR 1812 Timisoara Nord- Sibiu, IR 1818 Timişoara Nord- Târgu Mureş, IR 1819 Târgu Mureş- Timişoara Nord, R 5701 Suceava- Ilva Mica, R 5704 Ilva Mica- Suceava, R 2381 Simeria- Săvîrşin, R 2386 Săvîrşin- Simeria, R 3745 Arad- Sântana, R 3746 Sântana- Arad, R 2203 Arad- Curtici, R 2206 Curtici- Arad, R 2205 Arad- Curtici, R 2208 Curtici- Arad.

Mai multe trenuri suspendate din martie şi aprilie vor fi repuse în circulaţie de CFR Călători

Din 10 iunie, vor reintra în circulaţie trenurile IR 1658 Bacău- Bucureşti Nord, IR 1811 Sibiu- Timişoara Nord, iar din 13 iunie- R 5581 Vereşti- Botoşani,

R 5566 Suceava Nord- Botoşani şi R 5584 Botoşani- Vereşti.

anunț trenuri cfr călători

CFR Călători recomandă cumpărarea biletelor din timp, iar de miercuri achiziţionarea cu anticipaţie a biletelor creşte de la 10 la 20 de zile. Totodată, se recomandă cumpărarea online a biletelor de tren pentru aevita aglomeraţia la ghişee/casele de bilete şi manipularea banilor în numerar. La ghişeu, este indicată efectuarea plăţii cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru.

Citeste si: VIDEO| S-au întors în ţară, dar nu rămân

Citeste si: VIDEO| Alocaţiile, dublate din august

Citeste si: Trump interzice temporar zborurile companiilor chineze către şi din SUA

Tot de miercuri, CFR Călători va permite familiilor, persoanelor care locuiesc/lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. Persoanele care nu fac parte din aceste categorii vor cumpăra locuri distanţate.

Citeste si: Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor? Decizia luată în urmă cu puțin timp

Masca de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si