Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski,  consideră că este risc mare ca discuţiile de pace cu Rusia să se încheie, din cauza atrocităţilor comise de soldaţii ruşi, transmite Interfax, potrivit Reuters. Zelenski a precizat, însă, că esteîn continuare dispus să se întâlnească cu Vladimir Putin.

Ce a transmis Volodimir Zelenski

Zelenski a declarat presei poloneze că este încă pregătit să vorbească cu Vladimir Putin, în ciuda atrocităţilor ruseşti de la Bucea, Mariupol şi din alte locuri, transmite BBC.

Citeste si: Abuzurile soldaților ruși continuă în Ucraina. Mărturiile șocante ale unei minore despre coșmarul pe care l-a trăit în propria casă

Zelenski a precizat că doreşte să se întâlnească cu preşedintele Putin deoarece "un singur om decide totul" în Rusia.

El a continuat spunând că este alături de poporul său "din inimă şi din suflet", dar "dacă există o singură şansă, ar trebui să vorbim".

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat, vineri, că există un risc mare ca discuţiile de pace cu Moscova să se încheie, din cauza a ceea ce a numit ”atrocităţi ale trupelor ruse”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

anunt-volodimir-zelenski-vineri

Zelenski încă vrea să se întâlnească cu Putin.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Rusia va introduce rubla în regiunea Herson

"Oamenii (ucrainenii) vor să-i omoare. Când există o astfel de atitudine, este greu să vorbim despre orice", a declarat preşedintele ucrainean.

Moscova speră în continuare să negocieze o soluţie ”paşnică” cu Ucraina, în timp ce-şi continuă ofensiva în ţara vecină, a afirmat marţi, preşedintele rus Vladimir Putin.

Citeste si: O ucraineancă a primit o cutie de lapte în care se afla o bombă: „A observat că este ceva în neregulă”

Negociatorii ruşi şi ucraineni au realizat ”progrese serioase” în negocierile de la Istanbul, în Turcia, luna trecută, a declarat el marţi, la Kremlin, unde l-a primit pe secretarul general al ONU Antonio Guterres.

Citeste si: Explicația pentru comportamentul lui Vladimir Putin! De ce ar încearca să-și ascundă problemele de sănătate: „Nu mai are încotro, lumea va afla de boala lui”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si