Anunțul lui Petre Roman, la scurt timp de la moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz

Petre Roman a vorbit la TV despre moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz. Acesta susține că decesul lui reprezintă o mare pierdere.

Author: A.N.C duminică 17 noiembrie 2019 , 17:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

„A făcut parte din Guvernul care a fost învestit de Parlament. Era ministrul Tineretului și Sportului. A fost un participant la Revoluție și a devenit aproape în mod natural un om politic cu clasă.

Era un om inteligent, un om pregătit, arhitect bun de meserie. Un om subtil în analizele politice. În înfruntarea care s-a declanșat în FSN între ceea ce se numește aripa reformistă și aripa conservatoare, el a urmat calea împreună cu mine și cu grupul binecunoscut, calea care a condus la formarea PD.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Am construit PD în condițiile acelea deosebit de complicate, în încleștarea care a avut loc în politica românească, numai că spre deosebire de ceea ce a urmat mai târziu sau astăzi, nu era o încleștare sterilă, era o luptă pentru principii, pentru idei, pentru un proiect de România”, a afirmat Petre Roman, sâmbătă, la România Tv.

Citeste si: Veneţia: O nouă maree a lovit oraşul, pentru care este cea mai grea săptămână din ultimii 150 de ani- VIDEO

Citeste si: Tatăl lui Alexandru, tânărul mort în accidentul din Italia, mesaj plin de suferință

Citeste si: Alexandru a murit într-un teribil accident în Italia! Era portarul unei echipe locale de fotbal

Petre Roman susține că Bogdan Duvăz a fost mereu un parlamentar onest

„Astăzi aproape nimeni nu mai vorbește despre un proiect de România. Noi numai despre asta vorbeam. E o pierdere considerabilă, fiindcă în fond s-a dus dintre noi destul de tânăr. A rămas după ce PD a trecut pe partea de dreapta, brusc. El s-a dus în PSD, fiindcă acolo credeam că îi e mai ușor și mai bine să reprezinte principiile lui. A fost un parlamentar PSD onest în politica românească”, a conchis Roman.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si