Anunțul meteorologilor: iarnă cu temperaturi de primăvară în România

Prognoza meteorologilor aduce vești mai puțin plăcute pentru România: și luna februarie va avea temperaturi cu mult peste limita normală acestei perioade.

M.A., vineri 10 ianuarie 2020 , 14:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie anunță că anul acesta majoritatea regiunilor din România nu vor cunoaște temperaturile specifice iernii.

Asftel, și în luna februarie, când de obicei se înregistrează cele mai mici valori termice, vremea va continua în același mod surprinzător să fie una blândă.

Și în luna ianuarie, până în data de 13, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, spun meteorologii.

Valori mai ridicate se vor înregistra în regiunile extracarpatice.

Vremea va continua să fie una prietenoasă și după această perioadă, când temperaturile vor fi de asemenea apropiate de limitele normale. Frig va fi în regiunile intracarpatice, în timp ce precipitațiile vor fi deficitare în toate regiunile din țară.

Temperaturile maxime vor crește în următoarea perioadă și în zonele montane, acolo unde vor atinge valori de până la 4 grade Celsius.

Citeste si: Veste scandaloasă! Gheorghe Dincă ar putea fi liber din 22 ianuarie

Citeste si: Anunț bombă pentru români: cresc salariile cu 33%

Citeste si: Orban, despre majorarea alocaţiilor: "Și dacă am vrea, nu am putea majora alocaţiile"

Totodată, meteorologii spun că vremea se va menține stabilă chiar și la începutul lunii februarie. Reprezentanții ANM confirmă însă și faptul că sunt slabe șanse să avem parte de temperaturi de iarnă veritabile în acest sezon considerat rece. De asemenea, este puțin probabil să avem și zăpadă în această iarnă.

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si