Apariție bizară la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Ce s-a întâmplat cu câteva minute înainte ca sicriul designerului să ajungă la groapă

Apariție bizară la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. O pisică de rasă a încercat să ajungă la locul de veci al designerului cu câteva minute înainte de începerea ceremoniei.

Author: Calin Perian Webeditor: Radu Constantin vineri 03 mai 2019 , 09:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu câteva minute înainte ca siciriul lui Răzvan Ciobanu să ajungă la groapă, la Cimitirul Progresul și-a făcut apariția o pisică. A fost o apariție bizară, mai ales că animalul părea a fi unul de rasă, nu ”cules de pe stradă”.

Felina a încercat discret să ajungă la mormântul designerului, părând a avea un traseu foarte clar definit. Planul nu a fost însă dus la capăt de o enoriașă din zonă care a alungat-o.

Pisica reprezintă, în tradiția celtică, un gardian al lumii de dincolo sau al Infernului. Ele păstrează secretele acestei lumi. Pisicile negre sunt considerate însă a fi aducătoare de necaz, ghinion.

Citeste si: Ce a cerut Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „Vă iartă...”

Citeste si: Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, audiat de anchetatori: ”Nu ştiam că pleacă la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat”

Citeste si: Dezvăluiri tulburătoare! E cutremurător ce se întâmplă acum, acasă la Răzvan Ciobanu

 

Nu trebuie uitat faptul că Răzvan Ciobanu a fost un mare iubitor de pisici. Acesta avea o adevărată ”colecție” de pisici de rasă și chiar se ocupa cu comercializarea acestora.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si