Stefan Stroe, cunoscut pentru anchetele sale controversate, desfasurate de-a lungul timpului, a infruntat o noua situatie, intr-un loc care ar da fiori de spaima tuturor romanilor.
Este vorba de Rapa Diavolului, acolo unde legenda spune ca traiesc niste duhuri necurate care ar apara o comoara blestemata.
Cei care au incercat sa descoasa secretele acestui loc, de-a lungul timpului, si-au pierdut chiar si mintile.
Stefan Stroe a simtit pe propria piele energiile ciudate ale acestui loc.

"Am ajuns in comuna Cozminele. Chiar in spatele meu se afla locul in care a luat nastere Legenda Diavolului. Am ajuns la Rapa Diavolului. Este cel mai greu drum de pana acum", a spus Stefan Stroe.

 

"Din batrani se spune ca aici ar fi fost o comoara mare si uitati, toate sapaturile astea sunt de la cautarile care au avut loc. Se zice ca ar fi jurata si nimeni nu o poate gasi. Cei care au incercat sa o gaseasca s-au trezit cu hainele rupte, batuti, in locuri foarte departate", a povestit un localnic.

Stefan Stroe si-a pregatit tabara pentru a petrece noaptea in cea mai stranie padure din Romania.

"S-a lasat intunericul. E o senzatie destul de stranie.

Cred ca este cel mai ciudat loc in care am mers. Atmosfera e destul de ciudata. O sa intru acum in grota asta, imi este destul de greu pentru ca nu pot sa fiu atent la ce se intampla in spatele meu. Am o lanterna, armele cu care sa ma apar...(...) Intrarea in grota e abrupta. La o mana sunt si taiat. Imi este greu. Va trebui sa ma tarasc.
Legenda despre aceasta intrare in grota vorbeste. Am gasit si acel semn pe care oamenii l-au lasat de aproape 200 de ani.
Nu stiu daca se observa aici, dupa copacul asta, este ca un abur, se vede ca o ceata care se ridica."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bezna nu i-a permis lui Stefan Stroe sa vada decat atat cat ii permitea lumina lanternii. Nu a apucat sa vada ce a surprins camera de filmare chiar in spatele sau: o creatura ciudata, ce nu parea sa aiba chip uman si cu ochii luminosi.

"Atunci cand le-am spus oamenilor ca voi inopta aici, au fost ingroziti. Mi-au spus sa nu o fac. Asta este ora la care spun oamenii ca ar veni acele spirite si acele fantome sau insusi diavolul ar umbla prin aceasta rapa", spunea Stefan Stroe, pe filmare realizata in padure.

La un moment dat, in timp ce se afla in jurul focului, jurnalistul a auzit cateva zgomote ciudate.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

"Dupa ce am plecat cu masina, janta noastra a sarit in aer, a explodat. Cand am ajuns, a doua zi, am plecat din sala de antrenament si am cazut urat. Umarul imi este dislocat, nu ma puteam misca. Si acum, cand am venit la Kanal D, masina mea s-a oprit in mijlocul drumului, inexplicabil. Eu cred ca daca exista Dumnezeu, exista si Diavol. Eu cred ca am starnit ceva. Eu pe finalul filmarii am spus ca Diavolul nu a venit la intalnire, poate ca data viitoare va aparea. Cred ca am starnit ceva cu remarca asta, pentru ca s-au intamplat prea multe lucruri ciudate", a mai spus Stefan Stroe la WOWbiz.

 

Sursa: Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si