Apel disperat! Șoferul drogat, care a provocat accidentul în care a murit tânăra Gabi, are nevoie de ajutor. Prietenii săi, mobilizare în forță

Prietenii șoferului din Cluj, care a provocat accidentul în care a murit o tânără de 20 de ani, fac un apel disperat de ajutor.

M. P., marți 22 ianuarie 2019 , 16:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ștefan Tudor Cârje se află internat în stare gravă în spital. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior, însă starea sa este una critică. Prietenii s-au mobilizat și cer ajutor pe rețelele de socializare.

Citeste si: Elena și-a strangulat cei doi copii și apoi le-a dat foc. Este TERIFIANT ce a făcut cu doar o oră înainte de odioasa crimă

Ștefan este vinovat de producerea unui grav accident rutier, în noaptea de luni spre marți. El se afla la volanul unei mașini de lux, iar pe scaunul din dreapta era Gabi, proprietara mașinii. Șoferul, care se afla sub influența substanțelor interzise, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un tâlp. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a rupt în două. Gabi nu a avut nicio șansă și a murit pe loc. Ștefan, însă, a fost proiectat la sute de metri de mașină.

Apel disperat de ajutorul pentru șoferul din Cluj

El a fost dus de urgență la spital, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior. Starea sa este în continuare critică și are nevoie de sânge. Prietenii s-au mobilizat și cer disperați ajutorul pe rețelele de socializare.

Citeste si: Supreviețuitorul accidentului de la Constanța, declarații tulburătoare: "Strigam la ei: treziți-vă, băi!"

„Cine vrea şi poate să doneze sânge pentru Cârje Ştefan Tudor, grupa A2 pozitiv sau 0, o poate face pe strada Nicolae Bălcescu, nr 18, între orele 7:30 – 13:00 şi să spună că vrea să doneze pentru pacientul respectiv!”, este unul din mesajele care circulă, printre prietenii şi apropiaţii băiatului, pe reţelele de socializare.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si