Apelul disperat al unei tinere: „Îmi doresc din tot sufletul ca mama să mai primească o șansă la viață”. Mariana Tănasă suferă de cancer, iar tratamentul este extrem de costisitor

Mariana Tănasă este bolnavă de cancer, iar viața ei depinde de tratamente extrem de costisitoare. Fiica ei, Diana, face un apel disperat pentru a strânge banii necesari.

M.B., duminică 03 martie 2019 , 15:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Mariana Tănasă, în vârstă de 59 de ani, a primit o lovitură cruntă de la viață. În data de 5 iunie 2018, ea a fost diagnosticată cu o formă de cancer la plămâni ce evoluează foarte repede. Din păcate, în ciuda tratamentelor chinuitoare și a curelor de chimioterapie, stare ei s-a agravat.

La sfârșitul lunii ianuarie, femeia a ajuns de urgență la Spitalul de Neurologie din Iasi și a primit un diagnostic îngrozitor - metastaze multiple diseminate pe emisferele cerebrale și edem cerebral. Singura ei șansă la viață sunt tratamentele în străinătate. Primele două doze de Civamax au fost achiziționate din Serbia și au costat 2400 de euro, dar Mariana Tănasă trebuie să ajungă în Turcia. Din păcate, costurile sunt foarte ridicate, iar familia are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a strânge suma 60.000 de euro.

Mariana și-a dedicat toată viața familiei, având grijă de fiica ei, Diana, și de fiul de 29 de ani care suferă de tetrpareză spastică. Acum Diana vrea să facă același lucru, să o ajute pe mama ei să rămână în viață.

„Ca și fiică, la doar 22 de ani, îmi doresc din tot sufletul ca mama să mai primească o șansă de la Dumnezeu....să mă vadă la casa mea, să poata să se bucure de nepoți.. Durerea din sufletul ei nu vreau sa mi-o imaginez, având în vedere că mai are un copil, fratele meu în varsta de 29 de ani, diagnosticat cu tetrapareza spastică, o mamă care se roagă zi și noapte pentru ea, tata care este disperat și toți ceilalți care luptăm din rasputeri să-i fie bine!”, a scris fiica ei, studentă la medicină dentară, pe pagina de Facebook pentru donații.

Donațiile se pot face pe Facebook sau în conturile deschise de către Diana și tatăl ei.

IBAN Tanasă Diana: RO18BRDE240SV67990782400

IBAN Tănasă Cristian: RO62BRDE240SV95877402400

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si