Daca aveti cateva ingrediente acasa, dar nu stiti cum sa le imbinati pentru reteta perfecta, vi-l prezentam pe chef Watson. Aveti un buton de ingrediente si chiar un buton pentru stil.

Astazi vom gati cu chef Watson, o aplicatie care ne ajuta cu multe idei, vine in intampinarea noastra atunci cand suntem in bucatarie.

Ati putea ajuta aplicatia sa va trieze din retete si sa va dea doar cele asiatice, grecesti, libaneze si asa mai deprate.

Ca si ingredient eu am ales sa aleg somnul pentru ca il am in bucatarie crevetii, pe care ii am in bucatarie, vin alb. Nu vreau sa fac o reteta cu ceva ce nu am. Deschizi usa la frigider vezi ce ai, ii spui ce ai si el poate sa-ti dea reteta."

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Bucatarul nostru, Dan, a adaugat ingredientele in aplicatie. Somn, creveti si vin alb. I-au aparut o multitudine de preparate din care a ales unul.

Am vazut reteta, banuiesc ca acum este momentul sa trecem la treabaunem prima data unt in tigaie. Acum punem ghimbir, usturoi, da cate 10 grame, 150 de grame de chilli dulce, 100 ml de fresh de portocale, 100 ml de vin.

Se lasa ingredientele sa dea in clocot dupa care se adauga somnul, crevetii si spre final middile cu busuioc. Adaugati si cateva stafide.

Insa asta nu e tot. Inainte sa incercati si dumneavoastra aplicatia minune trebuie sa stiti urmatoarele lucruri.

Poate sa-ti dea daca ii ceri, o reteta fara gluten pentru oamenii care au diabet sau diferite afectiuni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si