Aproape 10 ore de stat la coada pentru a se inscrie la liceu. Elevii de clasa a VIII-a din provincie, impreuna cu parintii lor, au avut de stat la o coada infernala pentru sansa de a invata la Capitala

E buluc mai ceva ca la pomul laudat la scoala Gimnaziala "Sfintii Voievozi" din Capitala! E singurul centru pentru inscrierea la liceu a absolventilor din provincie, care vor sa invete in Bucuresti. Asa ca vin candidati si parinti din toate colturile tarii.

Author: A.L. marți 04 iulie 2017 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rabdare, de asta au avut nevoie sutele de parinti din provincie care vor sa-si inscrie copiii la un liceu din Capitala. Cum ieri, pe ploia torentiala nu prea s-a inghesuit nimeni, astazi au dat navala cu sutele.

"Mai sunt doua zile.

Depui cererea acum cu codurile si maine vii sa vezi daca sunt identice cu ce-ai depus. Inca o data se sta la coada"

Parintii sunt nemultumiti de drumurile pe care trebuie sa le faca. Prima data vin sa completeze fisa si mai bat drumul a doua zi ca sa verifice daca datele introduse de ei au fost inregistrate fara erori.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

"Problema e ca pentru verificarea acestor liste completate trebuie sa stam la tabele, ne striga. Putea simplu, afisarea lor, ca o solutie"

Insetati si epuizati dupa ore petrecute in soare, unii parinti s-au asezat pe terenul din curtea scolii.

"Suntem nr 534, intram si noi pana diseara, calmi, asa. Daca ne ducem si stam gramada ce rezolvam?"

Inscrierile se fac pana joi insclusiv, iar verificarile pana vineri. Abia apoi acestea vor fi introduse in sistem.

Dana Voinea, directorul Scolii "Sfintii Voievozi"

"Programul, teoretic, se termina la cinci, practic, se termina cand se va termina"

Pe 12 iulie are loc repartizarea computerizata in liceele de stat pentru absolventili clasei a opta, iar pe 13 iulie se afiseaza listele.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si