Aproape 70 de operaţii au fost anulate la Maternitatea Giuleşti. Pacienţii au fost mutaţi. Situaţie critică

Author: E. V. vineri 30 noiembrie 2018 , 15:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aproape 70 de operaţii au fost anulate în cadrul Maternităţii Giuleşti, din motiv că au fost sistate internările începând de vineri, în urma scandalului copiilor infectaţi cu stafilococ auriu, anunţă purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Doru Pană. Operaţiile vor fi făcute la alte spitale, scriu cei de la Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Maternităţii Giuleşti, Doru Pană, anunţă că operaţiile programate în cadrul unităţii spitaliceşti au fost anulate.

“Pentru săptămâna viitoare erau planificate 68 de operaţii.(...) Vor merge părinţii la alte spitale ca să le facă”, a spus, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Maternităţii Giuleşti, Doru Pană.

Directia de Sănătate Publică Bucureşti a solicitat Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sârbu” Bucureşti (Maternitatea Giuleşti) să sisteze internările începând de vineri, a anunţat, joi, Ministerul Sănătăţii.

Anterior, ministerul Sănătăţii a anunţat că toate maternităţile din ţară vor fi controlate, după scandalul copiilor născuţi la Maternitatea Giuleşti, care au ajuns cu infecţii stafilocice la Spitalul “Grigore Alexandrescu”, precizând că 11 angajaţi ai secţiei de neonatologie ai maternităţii au stafilococ.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si