Victima trebuie să primească daune morale de aproximativ 150.000 de euro. Incidentul s-a petrecut în localitatea Zădăreni, iar copilul în vârstă de 11 ani ar fi fost abuzat sexual în mod repetat.

Agresorii, în vârstă de 44 de ani și 22 de ani, au primit 11 respectiv 9 ani și șase luni de închisoare cu executare. Mama copilului abuzat a primit o pedeapsă de 8 ani și șase luni cu executare.

Totodată, magistraţii au stabilit ca minorul să primească daune morale de 150.000 de euro de la cei trei condamnaţi. Sentinţa nu este definitivă, scrie Agerpres.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

"Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în perioada 1 iulie 2016- 1 aprilie 2018, cei doi bărbaţi, prin constrângere fizică şi psihică, profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, au întreţinut relaţii sexuale în repetate rânduri cu minorul", precizaseră reprezentanţii Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

După descoperirea cazului de către autorităţi, băiatul, care acum are 12 ani, a beneficiat de consiliere psihologică şi de ajutor din partea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Arad.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si