Are doar 24 de ani, dar își organizează nunta și înmormântarea. Care este ultima dorință a tinerei

C.D., miercuri 24 aprilie 2019 , 19:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Atunci când credea că a învins cancerul și că are toată viața înainte, Victoria a aflat că boala a recidivat și că nu se mai poate face nimic pentru ea. Acum, la numai 24 de ani, tânăra își organizează nunta și înmormântarea.

Victoria Turner, una dintre cele mai tinere femei din Marea Britanie diagnosticate cu cancer mamar în stadiu IV, mai are o singură dorință: să aibă o nuntă „demnă de o prințesă”.

Citeste si: Fetiță de 10 ani, acuzată că a violat un băiat de 4 ani! Micuța spune că s-a jucat „de-a doctorul”

După o luptă grea cu cancerul, atunci când credea că a învins, Victoria a primit vestea că boala ei a revenit și că nu se mai poate face nimic pentru a i se prelungi viața. În 2016 fusese diagnosticată cu cancer mamar și atunci i s-a spus că mai are de trăit între 3 și 30 de ani. Din păcate, însă, toate planurile ei au fost date peste cap.

Deși a trecut printr-o dublă mastectomie și o rundă de chimioterapie, toate eforturile tinerei au fost în zadar și boala i-a afectat coloana vertebrală.

Victoria vrea să își petreacă ultimele luni din viață zâmbind. Ea a început deja să organizeze cele mai importante evenimente din viața ei: nunta și înmormântarea.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si