Filmuletul in care micuta Bella raspunde la 7 intrebari de cultura generala in sapte limbi straine a fost vazut de omani din toata lumea. Fetita a participat recent la un concurs de talente din Rusia "Udivitelniye Lyudi" (Incredible People), unde i-a fascinat pe jurati.
Cand Bella avea 2 ani mama ei a inceput sa ii vorbeasca fetitei si in limba engleza. Ea a invatat foarte repede acesta limba, iar mama ei a a apelat la ajutorul unui specialist pentru a o invata pe micuta si alte limbi straine.
Fetita poate sa poarte o conversatie acum in limba engleza, germana, spaniola, franceza, mandarina si araba.
Lingvistii declara ca astfel de cazuri sunt rare. Ei cred ca Bella nu isi va pierde cunostintele atata timp cat va continua sa se foloseasca si sa le exerseze."
Personajul preferat al Bellei este Ariel, iar micuta a declarat ca atunci cand va creste vrea sa devina "o sirena".

Filmuletul in care micuta Bella raspunde la 7 intrebari de cultura generala in 7 limbi straine a fost vazut de oameni din toata lumea. Fetita a participat recent la un concurs de talente din Rusia "Udivitelniye Lyudi" (Incredible People), unde i-a fascinat pe jurati.

Cand Bella avea 2 ani mama ei a inceput sa ii vorbeasca fetitei si in limba engleza. Ea a invatat foarte repede acesta limba, iar femeia a a apelat la ajutorul unui specialist pentru a o invata pe micuta si alte limbi straine.

Fetita poate sa poarte o conversatie acum in limba engleza, germana, spaniola, franceza, mandarina si araba.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Lingvistii declara ca astfel de cazuri sunt rare. Ei cred ca Bella nu isi va pierde cunostintele atata timp cat va continua sa se foloseasca si sa le exerseze. "Personajul preferat al Bellei este Ariel, iar micuta a declarat ca atunci cand va creste vrea sa devina "o sirena".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si