Arestat la Londra, baiatul lui Dan Adamescu locuia intr-o casa de 5,5 milioane de lire sterline! Chiria locuintei costa 6.250 de lire pe luna si era platita de compania familiei

Bogdan Alexander, fiul afaceristului Dan Adamescu, a fost arestat la Londra, oras in care statea cu chirie de aproape trei ani.

Matei Vaihan, marți 14 iunie 2016 , 21:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexander, fiul lui Dan Adamescu, afaceristul ce detine Astra Asigurari, a fost arestat luni seara la Londra, dupa ce in Romania se emisese un mandat de arestare in lipsa, pentru dare de mita, inca din luna mai. Adamescu jr a fost saltat dintr-un club, acolo unde participa la o conferinta internationala despre abuzurile mandatelor internationale. Fiul lui Adamescu, care era vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere al Astra Asigurari, locuia la Londra de ceva vreme, mai exact din septembrie 2013. Ziuanews.ro a dezvaluit, la un moment dat, ca Alexander statea intr-o casa inchiriata din cartierul Kingston-Upon-Thames, si a publicat chiar contractul de inchiriere, incheiat intre proprietarii imobilului si firma Astra. Compania de asigurari se angaja sa plateasca o chirie lunara de 6.250 de lire sterline, iar durata contractului era de 3 ani, pana in septembrie 2016. Astfel, suma totala pe care Astra o platea pentru cazarea lui Alexander Adamescu la Londra a fost de 225.000 de lire sterline (aproximativ 280.000 de euro). Casa in care statea Adamescu jr se afla intr-o zona selecta, iar actualii proprietarii au platit 3 milioane de lire pe imobil. In prezent, casa inchiriata de Adamescu are o valoare estimata de expertii imobiliari londonezi la 5,5 milioane de lire sterline!

Te-ar putea interesa si

TAGURI
adamescu
Setări confidențialitate