Argeş: Incendiu la o hală cu acetonă şi răşini poliesterice; un angajat care a încercat să stingă focul a suferit arsuri pe picioare

Pompierii din Argeş intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală cu acetonă şi răşini poliesterice. Un angajat care încerca să stingă focul a fost rănit.

M.A., luni 02 decembrie 2019 , 19:25

Argeş: Incendiu la o hală cu acetonă şi răşini poliesterice; un angajat care a încercat să stingă focul a suferit arsuri pe picioare
Pompierii din Argeş intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală cu acetonă şi răşini poliesterice. Focul se manifestă pe jumătate din suprafaţa halei. Un angajat care a încercat să stingă focul a suferit arsuri pe picioare.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un angajat al halei a fost rănit

Un angajat care a încercat să stingă focul a suferit arsuri pe picioare.

ISU Argeş a anunţat, lunil că 35 de pompieri cu mai multe autospeciale intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la hală cu acetonă şi răşini poliesterice, fără să existe pericol de explozie.

Citeste si: Poveste dramatică pentru șase copii din Alba: au rămas orfani, după ce mama lor le-a ucis tatăl, apoi a intrat la închisoare pentru 10 ani.

Citeste si: Bărbat mort în Vaslui, după ce a băut și s-a culcat pe șosea. A fost călcat de mașină

Citeste si: Un muncitor a murit după ce a căzut de la mare înălțime de pe schela unui bloc

Focul se manifestă pe jumătate din suprafaţa halei.

Incendiul se manifestă pe jumătate din suprafaţa halei, respectiv pe 200 de metri pătraţi.

Un tânăr de 22 de ani, angajat al firmei, a suferit arsuri pe picioare când a încercat să stingă focul. El a primit îngrijirile medicilor, dar a refuzat transportul la spital.

Deocamdată, pompierii nu au stabilit de la ce a pornit incendiul.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si