Artistă de muzică populară din România hărțuită de un bărbat

Aurelia Mihai a povestit la un post de televiziune drama cumplită prin care trece.

K.B., vineri 12 iulie 2019 , 20:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cântăreața de muzică populară povestește că un bărbat de 25 de ani ar fi făcut o pasiune pentru ea și nu i-ar fi acceptat refuzul.

"Aţi intervenit la timp. Eram deja disperată! (...) Vreau să înţeleagă toţi oamenii de pe pagina mea de Facebook că nu sunt interesată de relaţii amoroase şi că eu doar mă ocup cu dragoste, cu respect şi cu interes de toţi din pagina mea, de toţi iubitorii de muzică. Dacă s-a înţeles altceva, îmi pare rău...", a spus Aurelia Mihai pentru un post de televiziune.

Citeste si: VIDEO | Călătoriile care țin un an întreg. Care sunt cele mai râvnite destinații

Citeste si: VIDEO | Șezlongurile de pe litoral, motiv de protest. Ce-i nemulțumește pe constănțeni

Bărbatul la rândul său, spune că ar fi avut o aventură cu aceasta.

"Bună seara! Am o ştire pentru dumneavoastră legată de o îndrăgită artistă de muzică populară. Am dovezi, tot este real. Este vorba despre Aurelia Mihai, care spune în presă că îşi iubeşte soţul şi nu caută aventuri amoroase! Eu, anul trecut, aveam 24 de ani şi am avut o aventură cu ea. Şi e o persoana falsă! Cu soţul ei spune că nu a mai făcut de când s-a născut fiica lor de 31 de ani! La începutul lunii septembrie 2018, am fost cu ea la hotel, în sector 3. Vreau să difuzaţi ştirea să ştie toată lumea cât de mincinoasă este. Ea se ocupă cu îngrijirea de bătrâni în străinătate. E olteancă şi măritată în Timişoară. E din Vâlcea.", se arată în mesajul bărbatului.

Artista a povestit că l-a cunoscut pe bărbat în urmă cu un an şi că s-au întâlnit de două ori, iar acesta ar fi înteles greșit relația în care se aflau.

Citeste si: VIDEO | Surpriza uriașă a lui Armin Van Buuren pentru fanii Untold

Citeste si: Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi şi soţul acesteia, condamnaţi la închisoare cu suspendare după ce ar fi luat mită de la studenţi pentru a-i promova la examene

"L-am cunoscut şi de 1 an şi ceva am refuzat să mai discut cu el. Ne-am întâlnit la Bucureşti, când am fost la filmări. A început cu ameninţări când i-am dat block. Ne-am cunoscut pe Facebook. Mi-a spus: Eşti foarte frumoasă, vreau şi eu să te cunosc. Şi zic: Eu vin în ţară la filmări, urmăreşte-mă când sunt la filmări. Filmările au fost la prima oră. De două ori a fost cu mine, m-a ajutat să mă îmbrac, să mă pregătesc... Este un fan înrăit care creează probleme. Mi-a susţinut bagajul. Eu doar i-am spus, dacă vrei să mă vezi, mă vezi la televiziune, pe paginea mea... El nu poate accepta refuzul meu. El a luat poze de pe Facebook, de pe pagina mea."

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si