Sâmbăta aceasta, pe 20 aprilie, de la ora 17:00, va avea loc un eveniment cu totul special, ce îmbină lumea fotbalului și a muzicii. Echipele, care s-au confruntat anterior de două ori la „Campionatul Mondial de Fotbal și Festivalul de Muzică”, care se desfășoară din 2014 și care este inclus și în calendarul FIFA, se reunesc de această dată la București pentru un meci amical și sărbătorirea Zilei Naționale a Copilului în Republica Turcia, celebrată pe 23 aprilie.

Echipa Artiștilor Turci se mândrește cu o listă impresionantă, incluzând actori din seriale turcești îndrăgite în România, precum carismaticul actor și cântăreț Furkan Aksoy, (personajul Loki din serialul “Fiica ambasadorului” și Fatih, din serialul “Lacrimi la Marea Neagră”, ambele difuzate de Kanal D), Ümit Kantarcilar (Onur din serialul “Aripi frânte”, difuzat de Kanal D) sau Doğan Can Sarıkaya (Demir Güçlü din serialul "Infidelul", difuzat de Kanal D), dar și alți actori de succes în Turcia, precum Erkan Köstendil, Ceyhun Fersoy, Riza Kocaoglu sau Kubilay Aka. Printre vedetele din Turcia se află și Hasan Kabze, fostul jucător de la Galatasaray și al echipei naționala de fotbal a Turciei.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu tânărul de 23 de ani, dispărut în apele barajului Hațeg? Oamenii au mers să aprindă lumânări, deși căutările scafandrilor nu au avut niciun rezultat

De cealaltă parte, echipa Artiștilor Români aduce în prim-plan o echipa din care fac parte cântăreți iubiți de publicul larg precum Aurelian Temișan, Adrian Enache, Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote (grup Alb Negru), Tavi Clonda, Victor Yila, Costi Max,

Luis Gabriel, artiști de folclor și muzică etno precum Ionică Moroșanu, Catălin Vieru, Ionuț Andraș, sau coregrafi precum Cornel Păsat, Paul Gheorghe și Florin Lixandru – Lixa.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Ariști celebri în ambele țări vor oferi celor prezenți un concert înainte de începerea meciului

Programul va începe cu un meci amical între echipele artistice ale celor două țări. Înaintea meciului, Excelența SA Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Republicii Turcia la București, va ține discursul de deschidere și apoi va avea loc o scurtă ceremonie de înmânare a plachetelor trofeu instituțiilor și oamenilor care și-au adus contribuția la prestigiosul eveniment, dar și la buna relație între cele două țări prietene.

Citește și: Ies la iveală noi detalii în cazul Mirelei, găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița. De ce s-ar fi întâlnit femeia cu cel care urma să o ucidă? "Nu voia banii la acel moment"

Începând cu 18:30 artiștii celor două echipe vor încânta spectatorii cu un mini-concert care va cuprinde cele mai îndrăgite melodii românești și turcești.

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: CRBL, adevărul despre o nouă relație, după divorțul de Elena: ”Sunt o persoană care pot să iubesc și mâine și poimâine să mă însor”- radioimpuls.ro

Meciul de gală, ce va începe la ora 19:00, se va disputa între echipele de fotbal reprezentând România și Turcia (o combinație dintre cei mai cunoscuți jucători ai celor 2 echipe) și Star Team (o echipă formată din reprezentanți VIP ai sponsorilor, celebrități, foști jucători profesioniști de fotbal etc.). Se vor juca două reprize (25 de minute fiecare repriză).

Evenimentul va fi unul palpitant, îmbinând fair play-ul si divertismentul. Toți cei care doresc să participe la eveniment și să urmărească meciul sunt invitați să se bucure de fotbal, într-o zi a pieteniei, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:00, pe Stadionul Arcul de Triumf, București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si