Artistii, in lacrimi la concertul in memoria lui Aurelian Preda! Fiica lui, Anamaria Preda, a fost si ea emotionata!
Actual

Artistii, in lacrimi la concertul in memoria lui Aurelian Preda! Fiica lui, Anamaria Preda, a fost si ea emotionata!

G.G.
14 nov 2017

Aurelian Preda s-a stins din viata in urma cu un an, in urma unei lungi suferinte, si a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Luni, la Pitesti, a avut loc primul spectacol in memoria lui.

Pe scena la Teatrul Davila din Pitesti, au urcat mai multi artisti, colegi de-ai lui Aurelian Preda din timpul vietii, dar si fiica lui Anamaria Rosa.

Printre cei care au cantat in cadrul spectacolului, organizat de realizatoarea de emisiuni folclorice Ioana Anton, s-au numarat Mioara Velicu, Polina Manoila, Tita Barbulescu, Maria Loga, Gheorghe Gheorghe, Daniela Cernea, Maria Ghinea, Ileana Laceanu, Simona Dinescu, Nicusor Iordan, Silvana Riciu, Valentin Sanfira, Cristina Spatar, Crinu Spataru, dar si fiica lui Aurelian, Anamaria Rosa Preda.

Silvana Riciu alaturi de Nicusor Iordan si Anamaria Preda

Sala a fost plina, caci cele 320 de bilete s-au vandut ca painea calda, pretul unuia fiind de 25 de lei. Concertul a fost insa unul extrem de emotionanta, dupa cum sustin cei care au fost prezenti.

Citeste si: Drama teribila din salonul in care a murit Aurelian Preda! Ce nenorocire s-a intamplat la fix un an de la decesul artistului

Citeste si: Amanunte uluitoare despre Aurelian Preda ies a iveala la 1 an de la moartea artistului! Cum a aflat de boala si cum a fost dat afara din televiziune! Silvana Riciu: “Avea atacuri de panica, depresii, a vrut sa sara din masina in mers. I-a luat cativa ani

“A fost un spectacol cu muzica buna, dar si cu multe lacrimi. Si publicul a plans, dar si artistii pe scena sau in culise. Aurelian Preda a fost un om extrem de iubit de toata lumea, a fost multa emotie in sala. Si fiica lui, Anamaria Rosa a plans, dar si foarte multi artisti care au lucrat cu el sau care l-au cunoscut in timpul vietii”, sustin surse din anturajul cantaretilor de muzica populara.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook