Artiștii români au întors banii cu lopata în 2018! Iată cine este primul în topul câștigurilor

2018 a insemnat castiguri consistente pentru artistii romani. In fruntea clasamentului se afla Stefan Banica junior, Delia si Smiley, carora le-au intrat sute de mii de euro in conturi. Foarte multi cantareti urca pe scena si la petrecerile de Revelion, organizate acum in diverse orase, contra unor sume deloc neglijabile.

Author: G.S. luni 31 decembrie 2018 , 19:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anul 2018 a fost un an profitabil pentru mulþi dintre cântãreþii români. Într-un top întocmit de libertatea.ro, cu ajutorul unor manageri ºi impresari muzicali, artistul care a reuºit sã se claseze în fruntea clasamentului a înregistrat câºtiguri de jumãtate de milion de euro din concerte.

Este vorba despre ªtefan Bãnicã Jr..

Numai în ultimele douã luni ale anului, ªtefan Bãnicã a câºtigat 200.000 euro.
În noiembrie, artistul a plecat pentru prima oarã în Canada, unde a susþinut patru concerte, iar în decembrie a concertat de patru ori la Sala Palatului din Bucureºti.

Suma de 500.000 de euro, luata in considerare pentru clasament- ca si in cazul celorlalti artisti, reprezintã doar încasãri din evenimente, nu ºi din drepturi de autor, activitãþi comerciale ori contracte TV.
ªtefan Bãnicã junior, care se pregãteºte sã devinã din nou tatã, va încheia anul cu un concert la Sibiu.

Pe locul doi al clasamentului se claseazã Delia, care a înregistrat ºi ea câºtiguri de 400.000 de euro din concertele susþinute de-a lungul anului. Trei dintre ele au fost la Sala Palatului din Bucureºti. Foarte aproape de Delia, in clasamentul castigurilor, este Smiley, care a incasat anul acesta 350 de mii de euro din concerte.

Pe locurile patru ºi cinci se poziþioneazã Carla's Dreams ºi Voltaj, cu 300.000 de euro, urmati de artistele Andra ºi Loredana, care au încasat tot 300.000 de euro din concerte.
Fuego se regãseºte ºi el în top, cu venituri de 250.000 de euro.
Pe ultimele poziþii s-au clasat Connect-R ºi Alex Velea, fiecare cu câte 150.000 de euro.

Smiley va canta si in aceasta noapte la Revelionul organizat în Piaþa Constituþiei, Iar Delia si Carla's Dreams au cate doua concerte: Piata Constitutiei plus in Beraria H, respectiv Parcul Titan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si