Aruncă carnea pe jos și apoi o gătea. Amendă uriașă pentru un restaurant din București

Patronul unui restaurant din Bistrita a primit o amenda usturatoare dupa ce angajatul sau a maturat pe jos cu carnea pe care trebuia s-o duca in bucatarie.

E. V., miercuri 13 februarie 2019 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Barbatul a fost surprins in timp ce arunca pulpele de pui cu piciorul si lovea lazile pline cu carne de peretii din curte.

In imaginile revoltatoare se vede cum angajatul acestui restaurant da de pamant cu lada plina de pui. O loveste de un zid, apoi o tranteste de asfalt pana cand bucatile de carne sar din cutie.
Portiile de pui care urmau sa ajunga in farfuriile clientilor, se desprind si cad pe jos, asa ca individul le loveste cu piciorul.

Arunca carnea pe jos și apoi o gătea. Amendă uriașă pentru un restaurant din București

Comportamentul bizar al angajatului a ajuns si in atentia patronului localului. Omul sustine ca, in momentul descoperirii, a retras puii de la vanzare. Angajatul care a dat de pamant cu lazile de carne lucra la restaurant de doua luni, insa a fost concediat. In urma imaginilor aparute in online, inspectorii DSV si cei de la Directia de Sanatate Publica s-au autosesizat. Proprietarul restaurantului a primit amenzi in valoare de 13 600 de lei.

Nici in piete nu se mai respecta regulile de igiena. Carnea de prepelita e vanduta la taraba, in aer liber, fara niciun fel de autorizatie sau analize in prealabil. Carnea si alimentele tinute in conditii improprii pot fi infestate cu bacterii periculoase. Multe dintre acestea ne pot imbolnavi chiar daca produsele sunt gatite.

Te-ar putea interesa si

Setări confidențialitate