Asa arata camera de garda de la sectia de Oncologie a Spitalului Municipal din Ploiesti. Viata medicilor si a pacientilor, in pericol din cauza mucegaiului si a igrasiei

Lucrarile de reabilitare la Spitalul Municipal „Schuller“ din Ploiesti au incepu in urma cu patru ani, insa, pana acum, institutia a fost reparata doar pe jumatate. Activitatea medicilor continua, insa mucegaiul si igrasia le pune viata in pericol atat cadrelor medicale, cat si pacientilor din sectiile de de Oncologie si Interne ale Spitalului.

A.C., vineri 16 septembrie 2016 , 16:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Pana acum, nu s-a reusit decat o jumatate din cladire sa fie reabilitata, jumatatea în care sunt cazati pacientii oncologici. Cealalta jumatate a intrat într-un program realizat de catre primarie, un contract care are ca perioada de finalizare 2017. În spitalul nostru, dand jos acoperisul de la aceasta jumatate de cladire, se infiltreaza apa, pe sectia de Interne si de Oncologie”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalul Municipal „Schuller“ Ploiesti, doctor Carmen Dumitru, potrivit Mediafax.

In camera de garda a sectiei de Oncologie, tavanul este plin de mucegai si igrasie. In ciuda conditiilor de aici, la cladire nu s-a mai lucrat de doua luni, iar motivul este acelasi: lipsa banilor.

“Avem, astazi, sedinta extraordinara iar unul dintre proiectele de hotarare priveste chiar alocarea sumei de 200.000 de lei pentru realizarea unor reparatii si pentru extinderea acoperisului, ca sa nu mai avem aceste neplaceri legate de igrasie si inconvenintele care apar din aceasta cauza”, a declarat primarul Ploiestiului, Adrian Dobre.

Primarul Ploiestiului, a declarat ca anul acesta ar fi trebui alocata suma de 2 milioane de lei pentru lucrari. Potrivit municipalitatii valoarea contractului este de 4 milioane de lei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si