Aşa arată locul tragediei din Buftea! Urme de gloanţe în pereţi, pete de sânge şi teroare!

O crimă din gelozie a avut loc în Buftea, acolo unde două femei, mamă şi fiică, au fost ucise de către un cetăţean irakian. Bărbatul se pare că avea probleme în cuplu, dar vecinii nu au ştiut de acest lucru.

C.I.P., marți 27 noiembrie 2018 , 16:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei care locuiesc în acelaşi bloc din Buftea cu familia ucisă spun că nu au suspectat niciodată că cei doi ar fi avut probleme.

"Nici nu ştiam că locuieşte cineva aici.", a spus una dintre vecinie. Informaţia conform căreia victima şi agresorul ar fi avut o viaţă liniştită a fost confirmată şi de o altă vecină care îi cunoştea ceva mai bine pe cei doi.

"Am auzit că el a vrut să se mute în Irak, iar ea nu a vrut. Ea nu a dorit să îşi lase serviciul şi religia pentru a pleca acolo. Rămâneau copiii acolo. Eu, de când sunt pe scară aici, nu am auzit nicio ceartă între aceşti oameni. A fost o fată cuminte, retrasă. Eu duminică m-am întâlnit cu el într-un magazin. Mi-a zis bună ziua, s-a comportat normal. Pe seară am auzit gălăgie. E mare păcat de ei", a declarat şi altă persoană.

Urmele gloanţelor trase de poliţişti către cetăţeanul irakian agresiv se văd şi acum în scara blocului în care aceştia locuiau. Ele sunt însemnate de către poliţiştii care au cercetat cazul, iar vecinii îşi aduc mereu aminte de crima care a avut loc la ei în imobil.

La centrul de plasament la care Sorina Chivoiu era directoare este tristeţe mare, în faţa instituţiei este un mic altar făcut de cei care o regretă acum pe femeia ucisă.

Detalii despre acest subiect ai diseară, la Ştirile Kanal D de la ora 18:45!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si