ASA arata o opera de arta din centrul Iasiului pe care Primaria a platit 16.000 de euro! "E o gramada de gunoi!"

De curand, in centrul Iasiului, a fost montata o creatie a unui artist german. Clemens Behr este cel care a spus ca opera sa este "reprezentativa pentru arta stradala" si pe care Primaria Iasi a platit 16.000 de euro.

Author: C.I.P. Webeditor: M.C.B. miercuri 23 mai 2018 , 13:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Creativitatea germanului nu este privita cu ochi buni de ieseni si, daca ne uitam atent, intelegem si de ce. Municipalitatea a facut achizitia in valoare de 71.400 de lei in cadrul Festivalului International al Educatiei 2018, iar aceasta lucrare va ramane in patrimoniul Municipiului Iasi.

Trecatorii, dar si internautii si-au dat cu parerea pe Facebook si au spus ca decizia este una proasta. "Cei 16.000 de euro investiti puteau fi bagati in lucrari mai usor de inteles ale unor artisti romani.", a spus cineva.

Un artist plastic din Iasi ia apararea lucrarii si spune ca lucrarile lui Clemens Behr reprezinta arata asamblata sau arta stradala si sunt inegalabile.

Acum, va lasam pe dumneavoastra sa va dati cu parerea si sa spuneti daca aceasta opera de arta merita suma de 16.000 de euro.

Sursa Foto: Primaria Iasi. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si