Carcotasii ar spune ca v-ati imbracat cu...bradul. Noi nu ne dam cu parerea, dar va putem spune ca aceea dintre dumneavoastra doamnelor, care se incumeta sa imbrace rochia bradut va atrage toate privirile.

Andreea Mihoci- proprietara florarie: Am lucrat 3 zile. Structura a fost mai grea, pentru ca fiecare crenguta a fost taiata, prinsa. Este mireasa colectiei. 
Raluca si Andreea,  o iubitoare de flori si o creatoare de moda si-au pus toata imaginatia la treaba.

Cele doua tinere au facut ceva ce nimeni nu a mai facut.  
RALUCA CONSTANTIN- Creatoare de moda: Rochita din brad o aveam in  plan inca de anul trecut, dar am vrut sa astept un moment mai special.
Pe crinolina din sarma au fost aplicate peste o suta de crengute de brad. Ca intr-un adevarat pom de craciun, au aparut si globuletele. 
Si acum vine intrebarea: ce femeie se incumeta sa poarte aceasta rochie fara sa fie intepata de acele de brad? 
-Ati purta asa ceva? Depinde eveniment. Da, as purta. -E impresionanta. Ce pret ati da pe o astfel de rochie? Nu stiu daca putem da un pret acestei rochite. E prea minunata sa-i putem da un pret. Ati purta o astfel de rochie la un eveniment? Sincer, da, pentru ca as fi atractia serii.  Creatoarele ne asigura ca atunci cand crengutele de brad se vor usca le vor inlocui cu ceva spectaculos. Vom vedea la momentul potrivit cu ce...

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si