Asa ceva! Suma destul de maricica pe care o cheltuie statul roman ca sa o trateze pe criminala de la metrou! Banii astia ar putea ajuta persoanele cu nevoi, dar....

Cazul Magdalenei Serban, femeia care a comis o crima oribila la metroul bucurestean, a starnit o serie de controverse in tara, dar si acum, chiar daca este in arest, acest caz este de interes.

Author: C.I.P. luni 16 aprilie 2018 , 12:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ea se afla internata la Spitalul Penitenciarului Jilava, acolo unde primeste tratament pentru afectiunea ei, iar, conform declaratiilor medicilor de acolo, ea raspunde foarte bine la tratament.

Denisa Ene, purtatorul de cuvant al Spitalului Penitenciar Jilava, a oferit presei detalii despre situatia actuala a ucigasei. "Ea se simte bine si raspunde la tratament.

Pentru intretinerea unui pacient, nu doar a Magdalenei Serban, se cheltuie lunar 695 de lei. Banii sunt folositi pentru hrana, utilitati, investigatii medicale, materiale sanitare si medicamente", a declarat Denisa Ene pentru cei de la bugetul.ro.

Asta este suma pe care Statul Roman o cheltuie in fiecare luna pentru bunastarea pacientilor din spitalele din inchisoare. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si