Asa faci cel mai bun pandispan cu prune si scortisoara. Trebuie sa incerci neaparat acest desert de sezon

Pandispanul cu prune si scortisoara este un desert de sezon pe care trebuie neaparat sa-l incercati! Reteta nu este deloc complicata, iar preparatul va fi gata in maximum o jumatate de ora.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D miercuri 27 septembrie 2017 , 19:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astazi, gospodina noastra, doamna Irina, ne dezvaluie reteta celui mai pufos si aromat pandispan. Blatul va contine prune coapte si gustoase, ca doar e sezonul lor.

Inainte de a incepe, aflati un secret: masura pentru toate ingredientele este lingura, iar pentru un ou folosim cate 3 linguri de faina, zahar, ulei si apa.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă- wowbiz.ro

Urmariti reteta integrala in materialul video de mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si