Aseară, o concurentă și-a adjudecat suma de 7000 de lei într-un joc al minții antrenant – “Tu urmezi!”

Aseară, la “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la distracție și cultură generală, o concurentă a reușit să ajungă în runda finală și să câștige sub presiunea timpului și a emoțiilor uriașe, suma de 7000 de lei.

Author: Sorin Negru luni 03 octombrie 2022 , 13:49

dan negru tu urmezi

Nu pierdeţi în fiecare duminică, de la 20:00, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D!

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ema, de profesie economist și pasionată de dans, și-a demonstrat cunoștințele de cultură generală și și-a gestionat cu brio emoțiile în fața întrebărilor care au curs cu rapiditate.

Citeste si: Record la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un concurent a oferit răspunsul la două întrebări în doar o secundă! „Cred că este un record la Jocul cuvintelor”

După un joc antrenant, în care a reușit să îl detroneze pe concurentul anterior, care își adjudecase suma de 205.000 de lei, în prima rundă a game show-ului, Ema a ocupat scaunul campionului și a intrat astfel în runda finală.

Alina Pușcău este celebritatea care a pășit aseară în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, iar Ema a reușit să răspundă corect la întrebările adresate de vedetă, reușind astfel să își adjudece 205.000 de lei, la aceasta adăugându-se și jack pot-ul de 100.000 de lei. Astfel, Ema a intrat în runda finală cu 305.000 de lei. 

“Ești o concurentă extraordinară, de nota 10. Venim noi cu un plus, de 100.000 de lei, în clipa asta ai 305.000 de lei, Ema”,  i-a spus Dan Negru concurentei, înainte de runda finală.

Mare satisfacție pentru concurentă, dar și pentru gazda show-ului, Dan Negru, care a îmbrățișat-o și felicitat-o pe campioană care a reușit să își adjudece 7.000 de lei.

"Avem un câștigător! E imposibil să gândești altfel, invers. Ai demonstrat că se poate. Sunt 7000 de lei pe care i-ai câștigat ”, a spus Dan Negru fericitei câștigătoare.

Nu pierdeţi în fiecare duminică, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si