Asemanarea uluitoare intre actorii Vladimir Draghia si Marius Manole. Deznodamantul pare copiat la indigo!
Actual

Asemanarea uluitoare intre actorii Vladimir Draghia si Marius Manole. Deznodamantul pare copiat la indigo!

S.A.
24 mai 2018

Finala Exatlon Romania aminteste foarte mult de o situatie asemanatoare, petrecuta in urma cu un an in show-ul tv “Uite cine danseaza”. La fel ca si Vladimir Draghia, actorul Marius Manole a donat premiul in bani pe care l-a castigat intr-un concurs tv.

Miercuri seara, ochii romanilor au fost atintiti spre finala Exatlon Romania si disputa intre “Razboinicul” Ionut Sugacevschi si “Faimosul” Vladimir Draghia.

Acesta din urma a anuntat ca va dona integral premiul sau, daca va ajunge sa il castige, situatie care a amintit de gestul facut de actorul Marius Manole in urma cu un an. Este vorba despre emisiunea “ Uite cine danseaza”, castigata de actorul Marius Manole, cel care, asemeni lui Draghia, si-a donat premiul de 100.000 de euro.

Citeste si: Nu este pentru prima data cand Vladimir Draghia doneaza banii castigati la TV! Faimosul a recunoscut totul in emisiunea lui Teo Trandafir

Citeste si: Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon: “Ma tot pregateam sa pierd si nu m-am asteptat sa castig” Trimisul special WOWbiz.ro in Republica Dominicana i-a luat primul interviu castigatorului

In mai 2017, telespectatorii au decis ca perechea formata din Marius Manole si Olesea Nespeac sa fie desemnata castigatoarea primului sezon „Uite cine danseaza“. Spre admiratia generala, marele premiu de 100.000 de euro a fost donat de castigatori fundatiei “Hope and Homes for Children”. Pentru prima oara in istoria televiziunii din Romania, suma stransa din voturi a fost directionata integral catre aceeasi fundatie.

 

La randul sau, miercuri seara, Vladimir Draghia a explicat cand si cum a ajuns sa ia decizia de a dona integral tot premiul sau. Acesta a fost directionat catre Asociatia MagiCAMP, care organizeaza tabere pentru copiii diagnosticati cu cancer.

Citeste si: Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon: “Ma tot pregateam sa pierd si nu m-am asteptat sa castig” Trimisul special WOWbiz.ro in Republica Dominicana i-a luat primul interviu castigatorului

Citeste si: Ce a aparut pe pagina lui Bruce dupa ce s-a aflat ca Vladimir Draghia a castigat Exatlon? Se vede clar ca acest show a fost mai mult decat un concurs sportiv! Aici s-au legat prietenii pe viata

Asemanarea uluitoare intre actorii Vladimir Draghia si Marius Manole. Ce l-a determinat pe Vladimir Draghia sa ia acesta decizie! 

"Nimic nu te poate pregati pentru momentul asta. Multumesc celor care au crezut in mine. Nu am castigat eu, ci cauza pentru care am luptat-o! Au fost cinci luni de munca, de suferinta, incununate de succes. Multumesc mult inca o data!

La inceput ma gandeam sa donez jumatate, asa mi se parea normal. Dar am inceput sa gasesc mai multa bucurie in acest drum si am realizat ca sunt foarte castigat, ca nu e cinstit sa ii pastrez.  Cel mai bine e sa ii ofer. Cel mai important lucru, cea mai importanta lectie este exemplul pe care il pot oferi celor de acasa.

Daca eu am putut, puteti si voi. Daca am putut sa ofer dupa dormit pe scanduri, de mancat orez, e usor, nu e deloc greu! E atat de simplu!", a spus Vladimir Draghia, la WOWBiz, dupa ce a luat premiul de 100.000 euro.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook