Asigurare Storno pentru călătoriile și experiențele în România

Întrebarea în ziua de astăzi se pune în felul următor: cui nu-i place să călătorească? Adevărul este că micile escapade din viața obișnuită ne ajută să vedem partea plină a paharului, să adunăm experiențe unice pe care să le povestim la întâlnirile cu familia și prietenii și să ne dea un imbold în dezvoltarea emoțională și culturală proprie. O călătorie îți poate aduce nenumărate beneficii.

Author: Razvan Ilie vineri 20 mai 2022 , 16:03

Asigurarea Storno Ramburs Orice de la Eurolife FFH România este un produs unic destinat pentru protecția financiară în cazul anulării unei călătorii pe teritoriul României.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dar de multe ori apar unele impedimente care ne fac să amânăm o călătorie, chiar dacă aveam totul pregătit! În cazul acesta, există riscul să pierzi un avans de cazare sau banii cheltuiți pentru biletele de avion în România și apar alte griji

financiare. Ca să eliminăm orice grijă, ai acum la îndemână asigurarea Storno Ramburs Orice de la Eurolife FFH România, un produs 100% digital. Despre ce este și ce cheltuieli de călătorie acoperă, află în rândurile următoare:

Ce este asigurarea Storno pentru călătoriile în România?

Asigurarea Storno Ramburs Orice de la Eurolife FFH România este un produs unic destinat pentru protecția financiară în cazul anulării unei călătorii pe teritoriul României. Asigurarea Storno poate fi activată indiferent de unde au fost achiziționate serviciile prin intermediul unei agenții de turism, printr-o platformă de rezervări sau direct la unitatea turistică.

Asigurarea Storno Ramburs Orice de la Eurolife FFH România poate fi utilizată și pentru protecția investițiilor pentru alte evenimente și experiențe, pe lângă călătoriile în România, precum:

  • Evenimente: bilete pentru concerte, bilete pentru spectacole, bilete pentru piesele de teatru, cursuri și conferințe;
  • Experiențe: bilete pentru sesiunile de spa & beauty/ relaxare, bilete pentru parcurile de aventură din România, desfășurarea hobby-urilor, food & drink.

Când se aplică asigurarea Storno?

Există multe motive pentru care ai ales să anulezi călătoria, dar acest lucru se întâmplă de obicei în cazul unor evenimente neplăcute care îți trag moralul în jos. Asigurarea Storno Ramburs Orice pentru călătoriile și experiențele din România acoperă următoarele evenimente:

  • Motive medicale care afectează condiția asiguratului, cum ar fi: identificarea unei afecțiuni/boli care necesită spitalizare în perioada călătoriei, accidentarea, efectuarea unor investigații medicale pentru identificarea unei afecțiuni programate în data plecării sau în timpul călătoriei, infectarea cu virusul COVID-19;
  • Decesul călătorului asigurat sau a uneia dintre rudele apropiate;
  • Nașterea propriului copil sau a unui nepot;
  • Probleme materiale care afectează locuința călătorului asigurat: inundații, fenomene meteorologice extreme, revolte stradale, furt, vandalism etc.;
  • Alte motive care pun în dificultate călătorul asigurat, precum: furtul documentelor necesare pentru călătorie, anularea/întârzierea zborului și alte probleme cu mijloacele de transport în comun care nu țin de călătorul asigurat.

În acest cazuri, asigurarea Storno poate să acopere cheltuielile legate de biletele de avion, city break-uri, sejururi, tabere, excursii, dar și în cazul în care trebuia să pleci într-o delegație cu scop de afaceri. Dar ca să beneficiezi de avantajele unei asigurări Storno, trebuie să închei polița de asigurare înainte de plecarea în călătorie, cu mențiunea că durata asigurării trebuie să acopere întreaga perioadă de vacanță.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Misha a rămas cu traume după mariajul cu Connect-R! Abia acum s-a spus tot adevărul despre divorțul lor:- wowbiz.ro

Asigurarea Ramburs Orice este disponibilă 100% online și poate fi activată în doar câteva minute.

Citeste si: Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice. Prezentatoarea TV a fost copleșită de emoții- kfetele.ro

Citeste si: Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si