Asistentele de la spitalul privat unde a murit un băieţel după o operaţie banală, audiate! Ce vor oamenii legii sa afle de la acestea? Amănunte la Ştirile Kanal D, de la 18.45

Noi audieri în cazul băieţelului de nici doi ani, mort într-un spital privat, la doar câteva ore după ce a fost operat. Au fost chemate să dea declaraţii asistentele care au avut grijă de copil.

Author: C.L. Webeditor: M.C.B. marți 30 octombrie 2018 , 16:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Două asistente de la spitalul privat care au fost implicate în îngrijirea băiatului au fost audiate astăzi de politişti. Anchetatorii vor să afle ce s-a întâmplat în timpul operaţiei şi după aceea de a dus la moartea lui Ştefan, un băieţel de doar un an şi 10 luni.

Cele două asistente nu au vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Sâmbăta trecută, Ştefan, un băieţel de un an şi 10 luni, a fost operat de hernie inghinală, într-un spital privat din Capitală.

Intervenţia, care este considerate una banală, a fost o reuşită conform medicilor. La mai puţin de o oră de la operaţie, băieţelul a fost mutat într-un salon, desi, conform declaraţiilor părinţilor, se simţea rău. Starea lui Ştefan s-a înrăutăţit şi la câteva ore după operaţie a fpcut stop cardiac şi a murit. Conform certificatului medico-legal, cauza decesului băieţelului a fost soc hemoragic post-operator.

Sunt în curs mai multe anchete. Una penală. Colegiul Medicilor s-a autosesizat, va analiza foaia de observaţie şi dacă s-au respectat protocoalele. Toate cadrele medicale care au intrat în sala de operaţie şi care l-au consultat apoi pe băieţel vor da explicaţii în faţa unei comisii.

Amănunte despre audierile de astăzi aflaţi la Ştirile Kanal D, de la 18.45


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si